Nyheder29. december 2012

Afsløring: Her er Marys nye højre hånd

Kronprinsessens nye kammerjomfru kommer fra teaterverdenen. Se hende her
Marys nye kammerjomfru kommer lige som sin forgænger fra teaterverdenen - se hende herunder
Marys nye kammerjomfru kommer lige som sin forgænger fra teaterverdenen - se hende herunder
 Foto: Claus Poulsen


Tårerne trillede ned ad kinderne, da kronprinsesse Mary sagde farvel til den blot 53-årige kammerjomfru Tina Jørgensen, som døde den 8. november i år.

Men nu har kronprinsessen atter fået sig en ny højre hånd.

SE og HØR kan således afsløre, at det drejer sig om Lise Møller Jensen, der lige som sin forgænger forlader jobbet som påklæder for Linie 3 for at tage sig af husholdningen i de royale gemakker.

Prinsesse Marie: Indlagt i udlandet
Både kongehuset og Linie 3's koncertarrangør Arne Worsøe bekræfter, at Lise Møller Jensen er tiltrådt stillingen ved hoffet den 10. december, og hun har derfor droppet påklæderjobbet efter bare to måneder.

Lise Møller Jensen har de seneste 25 år arbejdet indenfor teaterbranchen bl.a. som regissør, og de seneste ti år har hun slået sine folder på Pantomimeteateret i Tivoli.

Marys plukveer kostede kassen

Men i fremtiden skal Lise Møller Jensen altså stå for husholdningen og andre private gøemål, der kan lette tilværelsen for den travle royale familie.

Hun bliver bl.a. ansvarlig for klargøring af kronprinsessens garderobe ved officielle begivenheder i udlandet og omsyning af hendes tøj.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4d37ecc77dcb43dcade32f0e733616c9.jpg


Lise Møller Jensen overtager tjansen som Marys højre hånd efter kammerjomfru Tina Jørgensen, som døde i efteråret (Foto: Privat)Sponsoreret indhold