Afsløring: Gæt en ny paradise-babe

Denne storbarmede sild skal være med i \

Denne storbarmede sild skal være med i "Paradise Hotel".

Foto: Kaspar WenstrupMåske kunne du allerede gætte det ved synet af de store, naturlige bryster, der sidder på 23-årige Maria Hylleberg de Pineda.

Og ja - det er "Sommer i Sunny Beach" og "Divaer i junglen"-baben, der for kort tid siden tjekkede ind på "Paradise Hotel".

Optagelserne er i fuld gang på Careyes-kysten i det mexicanske, og her støder Maria således til undervejs i programmet godt en måned før det hele slutter.

Nye tricks? Lær af pornostjernerne. Se hvordan på Q.dk

SE og HØR har fået tip om hendes deltagelse af fem forskellige kilder uafhængigt af hinanden - heraf flere rigtig tæt på Maria.

Diva-Marias vilde vægttab

- Hun har fortalt ved flere lejligheder med sine venner til stede, at hun skal være med i "Paradise Hotel". Hun bliver smidt ind i optagelserne, cirka en måned før de slutter, siger den ene af kilderne, der - ligesom alle de øvrige - ønsker at være anonym.

TV3 vil ved henvendelse hverken be- eller afkræfte noget vedrørende Marias nye paradiso-tjans.

Maria selv har dog haft forberedt en "damage control"-tale for at folk ikke skal fatte mistanke, når hun er væk i så lang tid.

- Nej, jeg skal skam ikke til Mexico. Jeg skal besøge noget familie i Spanien i en måned, svarede Maria, da SE og HØR noget tid inden afrejsen sidste mandag udspurgte hende om turen.

Læs hele historien i det SE og HØR, som udkommer i morgen, torsdag.


Maria Hylleberg er allerede i Mexico. Her er hun i Sunny Beach i sommer. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Viser bryster ved uheldUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close