Nyheder28. december 2012

Afsløring: Basim som "X Factor"-dommer

Popprinsen går i Blachmans fodspor i den nye sæson, der starter i aften
Af af
Her er jeres nye "X Factor"-dommer! Basim vurderer allerede i næste uges nummer dommere, deltagere og diverse i SE og HØR
Her er jeres nye "X Factor"-dommer! Basim vurderer allerede i næste uges nummer dommere, deltagere og diverse i SE og HØR
 Foto: All Over


I aften brager det løs igen!

DR's monstershow "X Factor" går atter i luften, når kanalen skyder sjette sæson i gang.

Og det med spritnye tiltag. I dommerstolene sidder for første gang Anne Linnet og Ida Corr samt for femte gang den danske "X Factor"-legende Thomas Blachman.

Men de er ikke de eneste, der i år skal bedømme deltagerne. SE og HØR kan nemlig nu løfte sløret for endnu en "X Factor"-dommer.

Basim: Hemmeligt besøg hos prinserne
Den 20-årige popprins Basim bliver således SE og HØRs egen dommer og kommentator på talentshowet, og vil allerede fra næste nummer af Danmarks bedste sladderblad vurdere alt fra dommerbrølere, deltagerkiks og drønlækre sangstemmer.

- Jeg glæder mig helt vildt til at kommentere "X Factor" i SE og HØR. Jeg er sikker på, at det igen bliver et brag af en sæson, siger Basim om det nye samarbejde.

Basim: Nu bliver han også spillet i Cambodja

Det er vi her på SE og HØR også sikre på, og vil som Danmarks førende "X Factor"-blad gennem hele sæsonen levere masser af musikalske gaver og overraskelser med bladet, samt de absolut bedste historier om landets største musikshow nogensinde.

Følg med, når "X Factor" åbner den nye sæson i aften, fredag, fra klokken 20 på DR - og følg Basims dommertjans og skarpe kommentarer i SE og HØR allerede fra næste uge!

Sponsoreret indhold