Nyheder19. juni 2023

Aflyser kort før start: SHIVA Spirit Festival bliver ikke til noget i år

Kun 10 dage før, at SHIVA Spirit Festival skulle have startet, er den blevet aflyst
Der bliver ikke stetoskoplys uden for Herning i år. SHIVA Spirit Festival har aflyst kort før startskuddet på festivalen.
Der bliver ikke stetoskoplys uden for Herning i år. SHIVA Spirit Festival har aflyst kort før startskuddet på festivalen.
 Arkivfoto: Daniel Mihailescu/AFP/Ritzau Scanpix

Den er Danmarks eneste af sin slags, men gæsterne bliver slemt skuffede.

For SHIVA Spirit Festival bliver nemlig ikke til noget.

Arrangørerne af den psykedeliske trance-festival fortæller i et Facebook-opslag, at det er omfattende og nye krav, der får dem til at aflyse.

"Det er med stor sorg, at vi må smide håndklædet i ringen. Vi er løbet ind i gentagende, omfattende og nye krav, og vi må se os slået nu," skriver arrangøren.

Aflysningen betyder dog ikke, at festivalen lukker og slukker helt. Der er nemlig allerede lagt en dato for 2024, hvor man igen vil kunne høre elektronisk musik.

"Vi udskyder til næste år. Festivalen vil blive afholdt tidligere i juni. 13 til 16 juni 2024," skriver arrangøren.

Festivalen skulle i år have været afholdt i Herning, og arrangøren bag også afsløre, at det nok ikke bliver tilfældet i 2024.

"Billetter og event til næste års festival, vil blive lagt op og sat til salg indenfor MEGET kort tid og vi begynder at finde en ny og fantastisk lokation. Vi kan konstatere at det med stor sandsynlighed ikke bliver i Herning. Så stay tuned for nye oplysninger fra os."

Festivalen fokuserer på den elektroniske musikgenre trance, og den er udbredt i næsten hele Vesteuropa – specielt i Tyskland og Holland.

Sponsoreret indhold