Nyheder2. september 2023

Afbrød koncert på grund af sikkerhed: Køge Festuge fortsætter lørdag

Køge Festuge har godt nyt til dem, der planlægger at lægge vejen forbi lørdag, efter de lukkede festen flere timer før fredag
Lukkede Køge festuge
Fredag måtte gæsterne skuffede forlade Køge Festuge, da arrangørerne og politiet lukkede festen midt i en koncert.
 Foto: presse-fotos.dk

Fredag blev koncerten med Joey Moe afbrudt, og fans der var kommet for at høre Faustix måtte også gå hjem uden den musikalske oplevelse.

På grund af pres ude fra kunne arrangørerne ikke forsvare at afholde koncerterne og i samarbejde med Midt- og vestsjællands politi, lukkede de ned for festen.

Lørdag er der dog igen åbent, når blandt andre Sømændene og L.O.C. skal optræde.

"Køge Festuge ønsker at meddele, at festen langtfra er forbi, og vi er fast besluttet på at fortsætte med at skabe uforglemmelige oplevelser for vores fantastiske gæster hele lørdagen," skriver Køge Festuge på Facebook.

Arrangørerne understreger, at sikkerhedsforanstaltningerne er godkendt af myndighederne, og at ingen kom alvorligt til skade, inden festen lukkede ned fredag.

"Desværre blev vi konfronteret med udfordringer uden for selve festivalpladsen ved indgang 2 & 3, hvor en stor strøm af ivrige gæster forsøgte at komme ind uden at følge forsvarlig procedurer, " lyder forklaringen.

Pladsen har ifølge arrangørerne kun plads til 12.000 mennesker, men allerede tidligt på aftenen var den blevet fyldt op.

"Sammen med politiet har vi allerede nu iværksat ekstra foranstaltninger udenfor festivalpladsen for at imødegå den store interesse, som Køge Festuge har oplevet i år."

Sponsoreret indhold