Nyheder23. september 2016

Ærlige Christopher: Jeg kan være bange

Videoen til "Heartbeat" er superflot, men vidste du, at sangen faktisk handler om Christophers egne opture, nedture og frygt for at miste alt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sommer_i_tivoli_0.jpg

Du har sikkert allerede hørt Christophers nye "Heartbeat", men ved du også, at den smukke sang faktisk handler om Christopher selv.

-"Heartbeat er en af de første "rigtige" ballader, jeg har skrevet, og det er en meget personlig sang, der handler om, hvordan det føles at være mig, fortæller Christopher til SE og HØR.

Danmarks populæreste sanger fortsætter med at beskrive sin nye video.

- Det er opture, nedture, uforglemmelige oplevelser og til tider et umenneskeligt pres. Sangen er skrevet i Los Angeles.og handler om at have en masse følelser i kroppen, som er svære at sætte ord på, fortæller Christopher.

- Jeg er både super taknemmelig for at leve et liv med så mange oplevelser og opture. Men som alle andre mennesker med succes, rammer følelsen af at være bange for at miste alt det, man har. I stedet for at prøve at forklare følelsen med klichéer og allerede brugte ord, ville jeg ønske, jeg kunne sige det med et "heartbeat", forklarer Christopher.

Du kan nyde Christophers nye video her:

Sponsoreret indhold