Adam Price afslører: Derfor blev vi skilt

Foto: Michella Meier

Han har stor succes både som TV-kok og manuskriptforfatter – og han går hele tiden og sysler med nye ideer.

Adam Price elsker med andre ord at kaste sig over nye udfordringer og have mange brød i ovnen på samme tid. Men den 50-årige altmuligmand erkender, at hans arbejdsglæde har omkostninger.

I begyndelsen af august kom det således frem, at han efter fem års ægteskab og otte års forhold skulle skilles fra sin kone Mischa Jemer – og arbejdspresset var netop en af årsagerne til, at parret valgte at gå hver til sit.

Det fortæller Adam Price i et stort interview med BILLED-BLADET:

- Vi havde i perioder begge to for travlt, men jeg må klart tage sylden for at have været den, der var mest presset og fraværende, siger Adam Price til BILLED-BLADET og tilføjer:

Adam Price og Mischa Jemer blev gift i 2012. Foto: Michella Meier

- Lidenskabelige mennesker har det med at omgås lidenskabelige mennesker. Hvis man så i et parforhold brænder for hver sit job, så kan man jo ende i en situation, hvor man pludselig deler for lidt tid sammen. Og dét, ved vi jo alle sammen, er gift for kroppen. Pludselig bliver man fremmede for hinanden, siger han i interviewet med BILLED-BLADET.

Mischa Jemer og Adam Price blev gift 28. juli 2012 i Frederiksberg Kirke, men selv om de for nylig gik hver til sit, er de stadig gode venner.

- Vi er stadig de bedste venner. Og det er vigtigt, at man kan se tilbage på sine partnere og sige, at vi har nydt nogle dejlige år sammen, siger Adam Price i interviewet med BILLED-BLADET.

Adam Price har tidligere været gift med Lærke Kløvedal, som han har sønnen Storm på ni år med. Desuden har han datteren Josephine, 21, fra et tidligere forhold.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close