Nyheder12. december 2012

Adam Duvå Hall: Fanget i jordskælv

Den charmerende Fristet-vært kunne ikke slippe væk
Af af
Adam Duvå Hall sad fast i et supermarked, da jorden rykkede sig under ham
Adam Duvå Hall sad fast i et supermarked, da jorden rykkede sig under ham
 Foto: Thomas Laursen"Fristet"-værten Adam Duvå Hall fik sig sit livs forskrækkelse, da han var en tur i San Francisco for nogle år siden.

En helt almindelig indkøbstur udviklede sig hurtigt til et sandt mareridt, da jorden forsvandt under ham.

- I 1989 var jeg i San Francisco og stod i et supermarked, da det helt store jordskælv gik i gang, fortalte Duvå Hall, da seoghør.dk for nylig mødte ham til gallapremieren på "Hobbitten".

Adam Duvå Hall: Se min kærestes store mave

- Det supermarked, jeg stod i, rykkede sig en meter pr. rystelse. Jeg prøvede hele tiden at rejse mig op og komme ud. Det var fuldstændig som at være i en eller anden underlig og virkelig ubehagelig hoppeborg, fortalte Adam.

- Hver gang jeg rejste mig og prøvede, blev benene bare fejet væk under mig. Alt røg ud af hylderne og alting væltede omkring mig. Det var virkelig en grim én. Og det gik først op for mig, hvad der foregik, da nogle af amerikanerne begyndte at råbe: "Jordskælv, ud!", forklarede TV3-værten.

Da chokket havde lagt sig, var der dog lidt hygge klar til Adam Duvå Hall.

- Om aftenen holdt vi så barbecue og så batteridrevet TV, for at finde ud af hvor slemt det havde været. Det var faktisk rigtig fedt, smilede charmetrolden skævt.

Adam Duvå Hall: Det bliver vildt og råt

Sponsoreret indhold