Nyheder6. juli 2022

Ad! Jesse fik natligt besøg og en slem forskrækkelse

Det er ikke en skidt ting at vågne af, at noget kilder under dynen. Men for 35-årige Jesse Pye var det en meget uønsket sengekammerat, han vågnede op ved siden af

Biiiip biiiip biiiiip … Det er sjældent en rar følelse, der skyller ind over dig, når dit vækkeur ringer om morgenen.

Men der findes langt værre scenarier end det.

Forestil dig, at du vågner ved siden af en sengekammerat, du hverken havde inviteret eller drømt om at vågne ved siden af.

Du kan ikke se den ved første øjekast, men du kunne helt sikkert fornemme, at den var der. Og det løber dig koldt ned ad ryggen.

Det skete for Jesse Pye, da han overnattede hos en ven i San Antonio i Texas.

Da Jesse trak dynen til side, fandt han til sin store forskrækkelse en ”skabning fra helvede” vrikkende rundt på lagenerne ved siden af ham.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tusindben
Yikes! Det var den her kæmpe satan af en tusinben, der havde gjort Jesse selskab under dynen.
 Foto: Pen News

Det var først, da Jesse havde postet videoen på de sociale medier, at han fandt ud af, hvem han havde tilbragt natten i selskab med.

Der var tale om det største tusindben, der findes i det nordlige Amerika. Og ikke alene er det største tusindben, det er ovenikøbet giftigt.

- Klokken var 7.30, og jeg stod op for at gøre mig klar til at tage på arbejde. Jeg så noget sort, der lignede en slange eller en orm – jeg var ikke sikker på, hvad det var, men jeg vidste, at det ikke var helt godt, forklarer han ifølge Unilad.

- Min umiddelbare reaktion var at finde mine briller og min telefon. Så begyndte jeg at filme, fordi jeg ikke kunne tro mine egne øjne.

- Jeg kunne godt se, at det var et tusindben, men jeg anede ikke, hvilken slags, og om det var giftigt. Jeg har aldrig set så stort et tusindben.

Den 35-årige software ingeniør postede videoen på sociale medier og spurgte ud i fællesskabet, om nogen mon havde en anelse om, hvad det var for en skabning, der havde gjort ham selskab i sengen.

En bruger foreslog, at Jesse skulle brænde hele bygningen ned til grunden, mens en anden skrev:

- Du er i Texas, skyd den!

Et bid fra det her kæmpe monstrum af et tusindben efterlader en skarp, brændende fornemmelse omkring bidet samt kvalme og nekrose, som på godt gammel dansk betyder vævsdød, mens det i mere alvorlige tilfælde også kan forårsage nyresvigt og hjerteanfald.

Jesse mistænker, at den ”lille” fyr er kravlet indenfor i ly for hedebølgen, der har hærget området.

- Der har været 37 grader i en uge, så det ville give god mening, siger Jesse, som bar sengekammeraten tilbage ud i varmen.

Lad os håbe, den bliver derude …

Sponsoreret indhold