Nyheder2. juli 2009

ABBA: Kan overtage Jacksons koncerter

Selskabet AEG Live står med et stort problem efter Jackos død i sidste uge – nu vil rygterne vide, at svenske ABBA skal genopstå og overtage pladsen
Benny, Björn, Anni-Frid og Agnetha er måske på vej mod en genforening i London
Benny, Björn, Anni-Frid og Agnetha er måske på vej mod en genforening i London
 Foto: All Over

Ifølge engelske The Sun er den svenske supergruppe ABBA blevet tilbudt et beløb på mange millioner for at blive genforenet og overtage pladsen ved Jacksons storstilede comebackkoncerter.

- Der findes en lille kvartet i Sverige, som vi fortsat taler med, siger AEG Lives Europachef David Campbell til avisen.

Michael Jacksons pludselige dødsfald kan komme til at betyde en økonomisk katastrofe for AEG Live, som står som arrangør af 50 fuldt bookede koncerter i den gigantiske O2 Arena i London.

Der findes ikke mange artister i verden, der kan måle sig i popularitet med Kongen af Pop, men en af kandidaterne skulle altså være ABBA.

- Der ligger mange millioner i puljen. Men der findes også mange forhindringer, som i så fald skal overvindes, siger en anden kilde til The Sun.

Påstanden om, at AEG Live har kontaktet ABBA med henblik på en genforening, blev dog afvist i nat af Björn Ulvaeus og Benny Anderssons talskvinde Görel Hanser.

- Det er absolut ikke sandt. De har ikke engang været i kontakt med medlemmerne af ABBA, siger hun til Aftonbladet.

Under alle omstændigheder er ABBA-medlemmerne på det seneste kommet tættere på hinanden, end de nogensinde har været, siden gruppen gik i opløsning i 1983. Således var alle 4 medlemmer i fjor på scenen sammen for første gang i 25 år i forbindelse med musicalen "Mamma Mia".

Sponsoreret indhold