Nyheder 13. juli

Aarhusianer fik noget af en overraskelse: Pludselig stod der 1 million kroner på kontoen

Manden havde spillet Lotto i flere år, men han havde bestemt ikke regnet med, at han ville vinde
Lotto

Det var noget af en overraskelse, der mødte en yngre mand fra Aarhus forleden.

Foto: Danske Spil

En småbørnsfar troede ikke sine egne øjne, da han hev sin telefon frem en stille aften i Aarhus forleden.

Da der var faldet ro på hjemmet, besluttede han sig nemlig for at tjekke dagens lottotal, og her blev han mødt af noget af en overraskelse: Han var blevet millionær. 

– Fruen var gået i seng med den bette, og så ville jeg lige tjekke tallene på appen. Der var mit navn og så videre, og så stod der pludselig 1 million på min saldo! 1 million og 120 kroner stod der, og jeg tænkte bare, hvad er det for noget?, fortæller manden grinende ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Efterfølgende kørte tankerne, og den yngre aarhusianer havde svært ved at sove ovenpå aftenens  overraskelse. Hans kone kunne heller ikke forstå nyheden, og de valgte derfor at ringe til Danske Spil, som kunne fortælle, at den altså var god nok.

– Vi havde indtil da været i det der uvirkelige stadie, men så kunne vi tale om, hvordan vi skulle bruge pengene, fortæller vinderen og fortsætter:

– Vi sidder ikke super stramt i det, men har to børn og købte hus for to år siden, så vi talte om at fremtidssikre. Vi skal også have bygget ud på et tidspunkt, så vi talte helt fornuftigt om tingene, siger manden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Maldiverne kalder

Lottovinderen fortæller da også til Danske Spil, at der ligger en rejse i kortene, når nu der er rullet en million gode danske kroner ind på kontoen.

– Vi vil gerne på en længere rejse, inden børnene starter i skole – der skal være varmt, og der skal være strande. Fruen havde en idé om Maldiverne, siger vinderen med et smil.

Herudover har de aftalt, at de hver især får 10.000 kroner til at købe noget, de har drømt om. Men ellers har det aarhusianske par ikke planer om, at gevinsten skal vende og op ned på deres hverdag.

Sponsoreret indhold