Nyheder 30. januar 2014

Årgang 0-Rachel: Jeg blev mobbet

Den skoleglade pige har haft et hårdt år
Af af
Rachel fortæller til Billed-Bladet, at hun er blevet mobbet
Rachel fortæller til Billed-Bladet, at hun er blevet mobbet
Foto: Alex Tran
I tirsdagens afsnit af Årgang 0 afslørede Rachel fra Sønderjylland, at hun har det svært. Den ellers så skoleglade pige ikke haft det let, siden hun rykkede over på en ny skole og begyndte i den sammenbragte 7.-klasse.

Rachel: Har det svært i skolen

Nu uddyber den unge pige fra Sønderjylland i denne uges udgave af Billed-Bladet, hvor svært hun har haft det:

- Jeg er blevet mobbet ret meget, og det blev ved, indtil min mor og skolen sagde stop. Den slags er værre i dag, hvor der også sker en masse mobning på de sociale medier, og der blev også skrevet en masse dårligt om mig. Det tog lærerne fat om, og heldigvis stoppede det, og jeg er nu kommet i en anden 8. klasse på årgangen, hvor jeg har det rigtig godt med kammeraterne, fortæller hun til ugebladet.

Til Billed-Bladet fortæller hun også, at en af drengene, der havde mobbet hende, kom hjem til hende sammen med sin far for at sige undskyld - og Rachel tøvede ikke med at tilgive ham.

Rachels far: Havde nedtur

Rachel er blevet kendt som den kloge pige i TV2s populære serie om børnene fra årgang 0, men hun mener ikke, at mobningen skyldes, at hun er blevet et kendt ansigt rundt om i landet:

- Det kan for eksempel være misundelse over, at jeg oplever en masse, fordi vi rejser meget. Det kan også være fordi, jeg er en klog pige, går i smart tøj og bor et flot sted. Men jeg har lært at holde hovedet højt og være glad for, at nogen kan li' mig, og så er jeg ligeglad med dem, der ikke bryder sig om mig, siger Rachel.

Sponsoreret indhold