Nyheder5. april 2011

Årgang 0: Rachel frygter for sine venner

Tv-pigen kan ikke få kontakt til sine kammerater i Japan
Rachel er glad
Rachel er glad
 Foto: All Over

Rachel fra det populære TV2-program Årgang 0 frygter, at hendes venner er omkommet efter naturkatastrofen i Japan. Hun har nemlig forgæves forsøgt at komme i kontakt med dem siden jordskælvet og tsunamien ramte det asiatiske land.

Læs også: Årgang 0: Tæt på skilsmisse

- Jeg fik et kæmpe chok, da jeg hørte, at tsunamien havde ramt Japan. Det er da løgn, tænkte jeg, og samtidig er det skræmmende at tænke på, at jeg sammen med min storebror David har været i det område, hvor flodbølgen ramte. Vi har kørt med det tog, der blev skyllet i vandet, siger hun til Billed Bladet.

Læs også: Årgang 0: Opgiver sine børn

Rachel var på ferie i Japan sidste år sammen med sine forældre og bror, og her fik hun nogle venner, som hun mødte igennem faderens japanske apoteker-kollega.

- Det er ikke så godt, at vi ikke hører fra dem. Det bekymrer os en del, siger hun til ugebladet.

Shop: Eksperimenter med det alternative

Siden først jordskælvet og siden tsunamien ramte Japan, har hendes forældre dagligt forsøgt at få kontakt til familien. Men indtil videre, har de ikke hørt noget fra dem.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/602525d44b0b48ea951ef8da5cd55952.jpg


Rachel var i Japan med sin mor, far og storebror på ferie. Her mødte de en af faderens apotekerkollegaer, og hun blev venner hans børn (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold