Nyheder25. januar 2016

’Årets VILDESTE film’ er nomineret til 12 Oscars – vind billetter lige her

’The Revenant’ er storfavorit ved dette års Oscar-uddeling, og anmeldere fra både ind- og udland hylder den episke fortælling med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Du kan vinde billetter til filmen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_revenant_filmen.jpg
 Foxfilm

Den er allerede blevet kaldt ’årets VILDESTE film’, den er blevet rost til skyerne af anmelderne – og nåeh ja… så er den nomineret til intet mindre end 12 Oscar-statuetter. Blandt andet for bedste film.

Men andre ord er filmen ’The Revenant’ i sandhed en ”must see”-film, og lige her kan du faktisk få muligheden for at vinde to billetter til den anmelderroste storfilm.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til ’The Revenant’.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 10. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/therevenant.jpg
 Foxfilm

’The Revenant’, der er inspireret af virkelige begivenheder, er en episk fortælling om overlevelse og vilje under pionertiden, da de første bosættere indtog det vestlige USA.

Året er 1823, og under en pelsekspedition i den ukendte vildmark bliver den legendariske opdager og pelsjæger Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) brutalt angrebet af en bjørn.

Da medlemmerne af ekspeditionen – der tæller hans egen søn – indser, at han ikke vil overleve turen tilbage til lejren, udvælges tre mænd, som skal tage sig af ham frem til hans død, mens de restende rejser videre.

John Fitzgerald (Tom Hardy), som er den største autoritet i den tilbageværende gruppe, bliver dog utålmodig, og han forråder de andre og efterlader Glass til døden. Drevet af ren og skær vilje og kærlighed til sin søn, nægter Glass at give op og dø.

Han kæmper sig tilbage til livet og drager ud på en lang odyssé gennem den golde og utæmmede natur i hælene på manden, der svigtede ham.

Det, der begynder som et indædt hævntogt, udvikler sig til en heroisk saga, hvor Glass mod alle odds kæmper sig igennem den voldsomme natur og alskens fjender for at få hævn over Fitzgerald.

’The Revenant’ er instrueret, produceret og skrevet (i samarbejde med Mark L. Smith) af Oscar-vinder Alejandro G. Iñárritu, og filmen er delvist baseret på Michael Punkes bestseller The Revenant: A Novel of Revenge.

Du kan se trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold