Nyheder31. december 2015

Årets værste i SE og HØR: Skandale-kongen

Her på falderebet får du nogle af de største kendis-bommerter i året, der snart er gået. Mød Casper Christensen, Gustav, Saseline, Janus Friis og Alexandra. Og så selvfølgelig prins Henrik
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kong.png
Alle elsker prins Henrik – i hvert fald i Bakkens Hvile, på revyscenerne og i satirehæfter.
2015 blev året, hvor det 81-årige problembarn for alvor trak fra på listen over pinagtigheder. Skandalekongen over dem alle glimrede igen og igen ved at udstille sig selv og sin stakkels familie. Pinligt var det, da prinsgemalen blev helt væk, mens dronning Margrethe modtog folkets store hyldest på sin 75-års fødselsdag, men helt fornedrende var det, da tudeprinsen endnu en gang hylede over, at han ikke må blive konge. Flæberiet har varet i årevis, og i interviewet med den franske avis Le Figaro var det ottende gang, Prins Pinlig ville have finere rang. Det tog danskerne mange år at vænne sig til de fine franske fornemmelser; nu har vi alle vænnet os til at ryste på hovedet af prinsgemalen.... SE ALLE SKANDALERNE I DET AKTUELLE SE OG HØR. Fortsættes under billedet:
https://imgix.seoghoer.dk/sh-57217.jpg
Foto: SE og HØR Der er faktisk også mange homoseksuelle, som har svært ved at se, hvorfor bøsser absolut skal optræde i tyl og lyserøde stiletter, men Gustav Salinas er alligevel blevet utrolig populær på begge sider af ”vandene”. I år steg berømmelsen ham dog til hovedet, da han ”fejrede” mangfoldigheden ved Copenhagen Pride med under stor dramatik at smide sin tidligere så gode ven Sy Lee væk fra Reality Awards’ blokvogn. Gustav fik til gengæld selv tæsk i bogen ”Silas – helt ærligt”, hvor dansedrengen Silas Holst skrev ”Han sætter sig selv og i øvrigt også mange af os andre bøsser i bås, fordi han render rundt på den måde. Det er altså trist!”. SE ALLE SKANDALERNE I DET AKTUELLE SE OG HØR.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-48314.jpg
 Mikael Rieck
Saseline. Foto: Mikael Rieck. Vil man være noget ved musikken, så handler det for nogle stadig om sex, drugs & rock’n’roll. I en ny bog fortalte jokeren alias Jesper Dahl lidenskabeligt om sin hang til at pudre næsen og om et liv med stoffer, sprut og løssluppen sex. Silkebløde Saseline Sørensen er i manges øjne nok ikke noget meget bedre forbillede. På sin blog afslørede den flotte mor til to selv sin fortid med at ryge sig totalt skæv i hash og betale en sydamerikansk ”købepige” på en stripklub.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-942736.jpg

Aura og Janus. Foto: Mikael Rieck.

I skandaleland er der ikke noget så skønt, som når et kendt par lufter deres beskidte undertøj i fuld offentlighed.

Internetrigmanden Janus Friis, 39, vælter sig i milliarder, men da han og sangerinden Aura Dione, 30, gik hvert til sit, var der ingen grænser for småligheden.

Janus kræver over 30 millioner fra sangfuglen.

Penge, han bl.a. har givet for en lejlighed i København – men især kravet om at få forlovelsesringen til tre mio. kr. tilbage fik smilene frem i den internationale presse. Tre millioner er nok mange penge, men alligevel blot 0,17 procent af de 18 milliarder, Janus i 2005 fik for at sælge Skype til eBay.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-48859.jpg
Foto: Dan Mariegaard. Knytnæverne sad løst på Casper Christensen en sen nat på Palæ Bar i det indre København. Hele to gange var han i klammeri med en anden gæst, som angivelig havde generet ægtefællen Isabel. Lidt heldigt ramte den 47-årige komiker slet ikke sin modstander, men Casper melder sig alligevel ind i rækken af kendisser, som ikke kan holde næverne i ro.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-60427.jpg
Foto: Dan Mariegaard. Hele Danmark kunne fra første parket følge årets skilsmisse, der hurtigt viste sig at indeholde alt. Efter otte år gik 51-årige Alexandra og 37-årige Martin Jørgensen ikke bare hver til sit i fordragelighed. Hun var simpelthen blevet træt af gemalens liv som charlatan med fest, sprut og damer. Sjovt nok begyndte parrets eget samliv som et utroskabsforhold, og hurtigt begyndte rygterne da også om en ny kvinde i Martins liv. Spekulationerne var sande. Snart gik han nemlig kærligt arm i arm med den 38-årige TV-vært Eva Harlou, som samtidig lod meddele, at hendes ægteskab med musikproduceren Thomas Troelsen var forbi. Skønt, når jetsettet lever underlivet for fuld skrue. SE ALLE SKANDALERNE I DET AKTUELLE SE OG HØR. GODT NYTÅR

Sponsoreret indhold