Årets Brandert: Se hvem

Boblerne skal nydes til Uffes føsdag

Boblerne skal nydes til Uffes føsdag

Foto: Claus Poulsen

Med slet skjult stolthed modtog modekongen Uffe Buchard prisen som Årets Brandert, da SE og HØR troppede op i hans firma med favnen fuld af champagne.

Buchard har brugt de sidste 10 år af sit liv på at arrangere store fester, hvor folk har drukket sig i hegnet - og som banemand for utallige branderter fandt juryen bag prisen bevæggrund for at kåre netop modekongen.I dagens anledning var medindehaveren af livsstilsfirmaet Style Counsel iklædt ulastelig Gucci-smoking med knivskarpe pressefolder, og ved overrækkelsen af den prestigiøse pris sagde Uffe Buchard følgende:

- Først havde jeg lidt betænkeligheder ved at modtage den pris, for der kunne jo være nogen, som ikke rigtig mente, det var et godt signal at sende. Men så sagde en god ven til mig, at det var den størst tænkelige ære, og nu er jeg meget stolt af titlen!

Dernæst takkede Buchard inderligt og blev helt filosofisk.

- Prisen har fået mig til at tænke. Hvorfor er jeg egentlig sådan en, som godt kan lide at gå i byen? Mit svar lyder, at jeg møder så mange fantastiske mennesker, for man kan jo ikke møde alle til yoga, vel?

Uffe Buchard, som er uddannet frisør, krammede til sidst sin store, nyerhvervede flaske boblevand og forsikrede, at den var i trygge hænder.

- Flasken får nok brækket halsen den 10. januar, når jeg fylder 43!

Læs mere i denne uges SE og HØR

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close