Nyheder28. december 2012

Årets brandert: Hovedpinepiller til morgenmad

Den kendte herre levede i en måned af smertestillende som første måltid
Af af
Årets Brandert 2012 er altid festens midtpunkt - kan du gætte hvem det er?
Årets Brandert 2012 er altid festens midtpunkt - kan du gætte hvem det er?
 Foto: Peter GrosenDer har været mange om budet, og de kendte har drukket så hatten passer på de hotteste natklubber og barer i det danske land for at stå tilbage som titelbærer.

Men én herre har overgået dem alle.

Han er stamgæst på natklubben ZEN, elsker mojito'er og er vild med at feste.

Den store festglæde har dog haft sine ofrer for "Årets Brandert 2012" - dagen derpå er nemlig aldrig lige så sjov som aftenen før.

- Når jeg får tømmermænd, så lider jeg af voldsom hovedpine. Jeg har haft i hvert fald en hel måned, hvor jeg stod op og morgenmaden bare var hovedpinepiller, fortalte han SE og HØR, da han forleden modtog titel, blomster og seks liter Bollinger-champagne som lykønskning.

Medina: Ugens brandert

- Jeg gik bare direkte ud i køleskabet, lukkede øjnene, tog to-tre piller, skyllede dem ned og gik tilbage i sengen. Det var klassikeren. Det var bestemt ikke sundt, forklarede 2012's største drukmås.

Det er dog ikke kun, når tømmermændene plager, at denne festtrold holder sig fra fast føde om morgenen.

- Men jeg er generelt ikke til morgenmad. Jeg har ikke spist det de seneste ti år. Det er hovedpinepillerne, der er den bedste morgenmad, storgrinede han til slut.

Se hvem den fornemme titel er gået til i år, og læs hele det åbenhjertige interview i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu!

Årets brandert 2010: Kiefer Sutherland


Sponsoreret indhold