Nyheder6. marts 2020

83-årige Berlusconi dropper 34-årig kæreste

Den forhenværende italienske premiereminister Silvio Berlusconi har slået op med sin kæreste, men har allerede fundet sig en yngre model
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/berlusconi013.jpg
 Foto: MEGA

83-årige Silvio Berlusconi er kendt for mange ting, men især for sin hang til glamourøse fester og smukke, italienske kvinder. Ifølge flere italienske medier har den tidligere premiereminister droppet den 49 år yngre kæreste, Francesca Pascale, kun for at indlede et forhold til en endnu yngre kvinde.

Den italienske milliardær og tidligere mediemand har sluttet forholdet efter 12 år sammen. Parret vil "forblive venner", udtaler Berlusconis parti, Forza Italia i en pressemeddelelse.

Ifølge Repubblica kommer bruddet noget bag på Francesca Pascale.

- Jeg vil altid holde af ham. Jeg ønsker ham al lykke i verden og håber, han finder en, som vil tage sig af ham, som jeg har gjort, siger hun.

Berlusconi og Pascale mødte hinanden i forbindelse med, at hun havde grundlagt en fanklub til ære for den italienske politiker.

Men bare rolig, Berlusco har bestemt stadig øje for den yngre type. Han er nemlig begyndt at se den 30-årige Marta Fascina. Således er der en aldersforskel på hele 54 år mellem Berlusconi og den nye kæreste.

Fascina har i en længere periode boet i samme hus som Berlusconi, men ifølge Pascale har det til at starte med kun været for at være tilgængelig i forbindelse med arbejdet. Marta Fascina sidder i det italienske parlament for Forza Italia.

Da paparazzibilleder af Berlusconi og Fascina afslørede parret forlade et hotel med Pascales hund, var hemmeligheden ude, og det lader til at være en bitter pille for ekskæresten at skulle sluge.

- Det morer mig at se et medlem af parlamentet gå en tur med min hund. Men det er fint med mig, siger hun.

Berlusconi har fem børn, hvoraf tre af dem er med Veronica Lario, som han blev skilt fra efter 19 års ægteskab. Hun begrundede deres brud med, at hun ikke længere kunne tolerere hans "omgang med mindreårige".

Sponsoreret indhold