Nyheder19. maj 2017

50-årige Dicte: Ny mand på 29 år

Sangerinden Dicte er ikke længere single. I et år har hun boet sammen med 29-årige Christian, som også har købt halvdelen af hendes sommerhus.
https://imgix.seoghoer.dk/media/81dffdb7d37042d4998b28cd60d772a7.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Sangerinden Dicte har efter skilsmissen fra filminstruktøren Kasper Wedendahl-Kruse igen budt en mand inden for i sit liv.

I det seneste år har sangerinden, der også er mor til to, boet sammen med Christian Vandvig Finnerup, der med sine 29 år kunne være hendes søn.

– Jeg har ingen kommentarer, siger en overrasket Dicte til SE og HØR.

At forholdet er alt andet end et overfladisk cougar-forhold – det vil sige en moden kvinde, der dater en betydeligt yngre mand – vidner et opslag i Tingbogen om.

Her fremgår det nemlig, at Christian Finnerup har købt halvdelen af Dictes sommerhus i nordsjællandske Vejby, så de nu ejer en halvdel hver. Han har samtidig overtaget halvdelen af gælden.

Hidtil har Benedicte Westergaard Madsens alias Dictes mænd været sensible kunstnertyper; trommeslageren Laust Sonne, sangeren Claus Hempler og filminstruktøren Kasper Wedendahl-Kruse.

Med Christian Finnerup, der fylder 30 år på kronprinsens fødselsdag, den 26. maj, har Dicte fundet en rigtig mand, der sælger brændstof til skibe, og som på Facebook bekender sig til Liberal Alliance, Anders Fogh Rasmussen, Michael Jackson, Tuborg Julebryg – og selvfølgelig Dicte.

Sponsoreret indhold