Nyheder 12. juni 2016

5 friske: Skuddræbt sangerindes sidste ord, Agger indrømmer misbrug…

SE og HØR giver dig her det 5 friske fra morgenstunden – så læs med her, hvis du skal kunne tale med om alt dét, der sker og er sket
(Foto: All Over)

1. Skuddræbt sangerindes sidste ord

Torsdag blev den blot 22-årige Voice-sangerinde Christina Grimmie på brutalt vis skudt og dræbt efter sin egen koncert i Orlando, mens hun var i gang med at skrive autografer til sine mange fans. Nu er hendes sidste hilsen på Instagram dukket op.

- Solen er oppe, og jeg føler mig helt okay, skrev den unge sangerinde, der foruden sin tid i den amerikanske udgave af The Voice også kendes fra YouTube.

Christina Grimmie var torsdag aften i gang med at skrive autografer efter koncerten på The Plaza Live i Orlando, Florida, da en ukendt mand gik frem mod hende og skød hende to gange i hovedet.

Manden blev straks overfaldet af Christinas bror – og i tumulten kom gerningsmanden til at skyde sig selv. Der var formentlig tale om en uligevægtig fan.

2. Agger indrømmer misbrug

Det kan godt være, at han har indstillet karrieren på grønsværen – men de sidste ord fra den tidligere forsvarsspiller Daniel Agger er bestemt ikke sagt. I et interview med JP fortæller Daniel Agger nu om et massivt overforbrug af blandt andet koffein- og gigtpiller. Misbruget betød blandt andet, at han i foråret 2015 både fik blackouts og timelange rysteture.

- Jeg har taget for meget gigtmedicin i min karriere. Det ved jeg godt, og det er noget lort, men jeg stoppede med det, fortæller Daniel Agger i interviewet.

Forsvarsspilleren var især påvirket under en kamp mellem rivalerne Brøndby og FCK i foråret 2015. Faktisk husker han ikke noget af 1. halvleg af Superliga-kampen, selv om han var på grønsværen i over halvdelen af den. Inden da havde han også talt ”Sort snak” forud for kampen.  

Forbruget – og til tider overforbruget – af pillerne stoppede efter 10 år, fortæller Daniel Agger.

3. Fodboldfans går amok – briter og russere badet i blod

EM er ikke kun jubelscener og boldkunster på banen. Der har desværre også været en del vold under dette års EM-turnering, og senest var det britiske og russiske hooligans, der tørnede sammen lørdag forud for kampen mellem England og Rusland. Urolighederne og slåskampene var så alvorlige, at mindst 35 personer kom til skade, heraf fire alvorligt. Sammenstødene i gaderne i Marseilles var også tæt på at gå ud over et af det engelske landsholds stjernespillere.

Rebekah Vardy, der for få uger siden blev gift med Leicester- og England-angriberen Jamie Vardy, måtte således reddes væk fra et brasserie, der lå tæt på, hvor politiet affyrede tåregas for at få kontrol over ophidsede fodboldfans.

Axel blev kun 14 år...

4. 14-årige Axel blev dræbt i trafikuheld – men nåede at redde fem liv

14-årige Axel mistede tilbage i marts måned livet i en tragisk ulykke. Men midt i sorgen kan hans familie finde en smule trøst i, at den unge fyr nåede at redde hele fem liv. Inden sin død havde den svenske dreng fra Göteborg nemlig valgt at tage stilling til organdonation – og derfor vidste familien, hvad Axels sidste ønske var, efter at han på tragisk vis døde i marts.

Hans mor Malin har nu delt hans rørende historie på Facebook, og det strømmer nu ind med varme tanker og ikke mindst hyldester til den lille dreng.  Nu håber moderen, at andre familier vil tale med deres børn om organdonation – også selv om det er et tungt emne.

- Der er nok mange, som ikke helt ved, hvad deres familier ønsker at vælge. Og det er svært at tale om inden, men jeg synes, man skal gøre det. Det var virkelig rart for os at vide, hvordan Axel havde med det, mens vi stod i den store sorg, siger hun i et interview med det svenske medie Expressen.

5. Dundrende underskud til Charlotte Sparre

Tørklædedronningen Charlotte Sparre blev fattigere i løbet af 2015. Gælden i hendes firma Charlotte Sparre A/S nærmer sig nu tre mio. kr. Helt præcist er egenkapitalen på minus 2.868.829 kr. Milliongælden skyldes, at der de seneste to år har været et underskud i driften på næsten tre mio. - heraf 849.504 kr. i 2015.

Det er især et svigtende salg i de sydeuropæiske lande, som bidrager til de dårlige regnskabstal. Charlotte Sparre var i flere år veninde med prinsesse Alexandra. Nu hænger Sparre ud med prinsesse Marie, og i weekenden deltog hun da også i fejringen af Marie i anledning af dennes 40 års fødselsdag.

Sponsoreret indhold