Nyheder26. april 2023

32-årig sigtet for at overfalde elev med kniv: Nu reagerer efterskolen

Sorø Gymnastikefterskole oplyser blandt andet, at alle efterskoleeleverne blev samlet kort efter, at sigtelsen mod en 32-årig mand kom frem
Efterskolen oplyser, at eleverne fik information om sagen, kort efter pressemødet.
Efterskolen oplyser, at eleverne fik information om sagen, kort efter pressemødet.
 Foto: Presse-Fotos

Onsdag kom det frem, at den 32-årige mand, der både er sigtet for drabet på Emilie Meng samt bortførelsen af den 13-årige pige, også er sigtet i en sag fra november 2022.

Nærmere bestemt en sag, der udspillede sig på Sorø Idrætsefterskole, hvor en kvindelig elev blev truet med kniv af gerningsmanden, der ligeledes tvang hende ned på jorden. Kvinden gjorde dog modstand, og gerningsmanden flygtede fra stedet.

Men i dag, onsdag, kom det frem på et pressemøde, at den 32-årige mand er sigtet for frihedsberøvelse, forsøg på voldtægt og overfald med kniv i forbindelse med hændelsen. Noget, som Sorø Idrætsefterskole nu reagerer på.

– Vi har siden november være påvirket af overfaldet og mange elever har været utrygge ved at bevæge sig alene rundt i området. Vi har løbende haft samtaler med flere elever, som har haft behov for at vende de tanker, der er opstået i forbindelse med overfaldet, lyder det i en pressemeddelelse.

– Rystede og lettede

Sorø Gymnastikefterskole oplyser da også, at alle eleverne blev samlet til et informationsmøde kort efter sigtelsen kom frem onsdag middag.

– Vi er rystede, men også lettede over, at der er skred i sagen. Eleverne har fået at vide, at det er helt normalt med en eller anden følelsesmæssig reaktion, i forbindelse med sigtelsen. Reaktionerne er forskellige og vi vil naturligvis give eleverne ekstra mulighed for at tale med en voksen. Elevernes forældre er ligeledes informeret om sigtelsen.

Efterskolen skriver videre, at deres tanker går til pigen og hendes familie samt de berørte i sagerne fra Kirkerup og Emilie Meng.

Den 32-årige mand nægter sig skyldig i sagen, oplyser hans advokat Karina Skou til SE og HØR.

– Jeg kan sige, at min klient nægter sig skyldig, og at der kun er tale om sigtelser, siger forsvarsadvokaten.

Sponsoreret indhold