Nyheder 7. juli 2018

Far var fuld: 3-årig fundet alene på Roskilde Festival

Roskilde Festivals opsøgende team blev fredag tilkaldt, da bekymrede gæster på Roskilde Festival havde set en blot treårig dreng gå alene rundt, mens hans far var påvirket
(Foto: Scanpix)

Bekymrede gæster på Roskilde Festivalen slog i går alarm, da de spottede en lille dreng gå alene rundt i campingområdet – mens han far tilsyneladende var alkoholpåvirket.

Det oplyser Roskilde Politi i sin døgnrapport.

Gæsterne alarmerede festivalens opsøgende team, efter at de havde set det lille barn – en dreng på blot tre år – gå alene rundt i campingområde F, mens hans far var påvirket af alkohol.

(Foto: Scanpix)

Politiet blev fredag tilkaldt, efter at bekymrede gæster havde set en blot treårig dreng gå alene rundt på festivalen. (Foto: Scanpix)

- Politiet og festivalens opsøgende team fik kontakt til en 3½-årig dreng og hans 47-årige far. Teamet og politiet fik overbevist faren om, at det nok var bedst for drengen, at han fik et andet opholdssted end på festivalen, skriver politiet i sin døgnrapport.

Der blev taget kontakt til drengens familie, og det blev aftalt, at han ville blive afhentet hurtigst muligt.

- I ventetiden var drengen anbragt i trygge omgivelser hos festivalen, og politiet afsluttede sagen med at skrive en socialrapport, der senere bliver overgivet til de sociale myndigheder i familiens hjemkommune i Jylland, lyder det slutteligt i døgnrapporten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

 

 

Sponsoreret indhold