Nyheder16. februar 2022

21-årig modkandidat anklaget for mordforsøg på borgmesterkandidat

Den 21-årige Quintez Brown er sigtet for mordforsøg på en borgmesterkandidat fra Louisville og fire tilfælde af hensynsløs opførsel.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blank_3000_x_1688_15_yb4faz.jpg

Den 21-årige aktivist, journalist og lokalpolitiske kandidat Quintez Brown er blevet anholdt og tiltalt for mordforsøg på en borgmesterkandidat i Louisville, Kentucky.

Brown blev varetægtsfængslet uden oprør, efter han bevæbnet gik ind på borgmesterkandidaten Craig Greenbergs kontor og åbnede ild, fortæller politiet.

Det skriver mediet Daily Beast.

en kugle ramte

– Da jeg hilste på ham, trak han en pistol og rettede direkte mod mig og begyndte at skyde, fortæller Greenberg.

Brown er nu tiltalt for mordforsøg samt fire tilfælde af hensynsløs opførsel i samme forbindelse, fortæller en talsperson fra det lokale politi.

På mirakuløs vis kom ingen til skade under skyderiet, der foregik mandag morgen. Alle var uskadte, dog ramte en enkelt kugle bagsiden af Greenbergs sweater.

Greenberg har kaldt hele episoden for en surrealistisk oplevelse.

Er rystet

En modig medarbejder formåede at lukke døren og barrikadere sig inde i et rum, mens skytten flygtede fra gerningsstedet.

– Vi er rystede, men i sikkerhed, fortæller Greenberg.

Mens Browns motiv forbliver uklart, fortalte politilederes Erika Shields, at der tydelige beviser på, at han handlede alene og gik direkte efter Greenberg. En af de højtstående betjente kaldte episoden for mordforsøg.

Selv nægtede Greenberg at kommentere på, hvorvidt han kendte gerningsmanden.

Sponsoreret indhold