Nyheder17. september 2021

2-årige tvillinger styrtede i døden fra lejlighed: Mor livestreamede på Facebook

Et tvillingepar, der for bare en måned siden fejrede deres et års fødselsdag, styrtede i døden fra 10. sal på en lejlighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-09-14_kl._09.37.07.png
 Foto: Privat/TikTok

Moise Christian Petrice og Beatrice-Erica Petrice styrtede på tragisk vis i døden fra 10. sal i en lejlighed i den rumænske by Prahova, som de boede i sammen med deres mor.

De toårige tvilliger var hjemme med moren Andreea Violeta Petrice og hendes ven Alina, der angiveligt holdt øje med drengen og pigen.

Det skriver Mirror.

Det er blevet beskrevet, hvordan den hjerteskærende ulykke angiveligt fandt sted 11. august, mens tvilligernes mor livestreamede på Facebook, og hendes veninde holdt øje med børnene.

Under livestreamingen kunne man i baggrunden ifølge Mirror høre lyden af en ambulance, før en person senere bankede hårdt på døren til lejligheden.

Det fik moren til at afbryde livestreamingen.

På et rumænsk talkshow talte moren og hendes veninde senere om ulykken, her havde de forskellige opfattelser af, hvad der skete den skæbnesvangre dag.

Moren Andreea påstod, at hun lå og sov i et andet værelse med hendes ældste søn, mens veninde Alina holdt øje med tvillingerne.

Moren gik senere ud og checkede til børnene, hvor hun opdagede, at de var væk.

Vinduet var åbent og i programmet anklagede moren sin veninde for at være involveret i tvilligernes død. Ligesom hun også beskyldte veninde for at have taget narkotika.

Moren delte en hjerteskærende video på TikTok, hvor hun lagde blomster på tvilligernes grav.

Alina selv siger dog, at hun holdt nøje øje med børnene. Politiet efterforsker nu sagen.

Sponsoreret indhold