Nyheder13. december 2020

10 millioner ekstra på kontoen inden jul: Heldig dansker vinder kæmpe gevinst

Der er nok ekstra store julegaver på vej til familie og venner fra den heldige nyslåede lottomillionær fra Charlottenlund
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/c10d5fc8-f880-485e-a00b-65cd5809ea78.png
 Foto: Danske Spil

Der er nok et par danskere, der lige i disse dage går rundt og fantaserer om lidt større overskud i finanserne.

December er for de fleste ganske dyr, men for én heldig lottospiller kan der vist godt blive plads til lidt større forkælelse i år.

Ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil er der nu hele ti millioner kroner på vej ind på kontoen hos en spiller fra Charlottenlund.

Vinderen havde satset stort, og spillede lørdag aften 20 enkeltrækker med Joker med sit PLUS-abonnement, og det viste sig at være klogt.

En af de rækker havde nemlig de syv helt rigtige tal, og dermed kunne vedkommende altså kalde sig multimillionær på denne 3. søndag i advent.

Mangler vindere

Udover den store gevinst, der landede nord for København, blev der trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Begge vindere af Millionærgarantien havde satset på 10 rækker Lynlotto med Joker, og mens den ene havde købt sin vinderkupon hos Centerkiosken i Lindholmcenteret i Nykøbing Falster, købte den anden sin hos Meny i Køge.

Danske spil oplyser, at man stadig ikke har hørt fra alle vinderne endnu, men de ønsker stort tillykke.

Vindertallene ser således ud:

Vindertal:

3, 7, 13, 20, 22, 23, 27

Tillægstal:

2

Sponsoreret indhold