Kendte3. oktober 2020

Ny "Borat"-trailer er landet: Går undercover som Trump

Allerede den 23. oktober får verden en helt ny ”Borat”-efterfølger. Og det spritnye trailer lover en del
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar137515_1.jpg
 Foto: MEGA

Der er lagt i kakkelovnen til en morsom og ikke mindst vild omgang amerikansk satire, når Amazon Prime senere i denne måned blænder op for efterfølgeren til komediefilmen ”Borat” fra 2006.

Filmen, der har fået den snørklede titel ”Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan”, vil således ramme streamingtjenesten lige før det kommende amerikanske valg i november.

Ligesom i den første film spiller den 48-årige komiker Sacha Baron Cohen den meget lidt kultiverede og ret så uheldige kazakhstanske tv-reporter, der endnu en gang rejser til Guds eget land.

Denne gang med planer om at få afsat sin egen datter til en magtfuld person ”så tæt på tronen som muligt”, som han siger.

Men ”Borat 2” har dog et ekstra lag.

For efter den jakkesætsklædte mand lavede rav i staterne under sit sidste besøg, må han forklæde sig for at kunne udføre sin noble mission.

Blandt andet som præsidenten selv. For ifølge traileren kunne noget tyde på, at det lykkes standhaftige Borat at komme ind til et konservativt vælgermøde, hvor vicepræsident Mike Pence holder tale.

Her er Borat tilsyneladende iklædt Donals Trump-kostume med sin gifteklar datter over skulderen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/capture_34.png
 Foto: Prime Video

Sacha Baron Cohen, forklædt som Borat, forklædt som Trump til en CPAC-konference (Skærmbillede: Prime Video)

Optagelserne, der er blevet lavet i al hemmelighed over sommeren, inkluderer åbenbart også den naive journalists jagt efter coronavirusset bevæbnet med en stegepande, hans møde med diverse magtfulde republikanere, samt hans besøg på en abortklinik sammen med datteren.

Og så når den pinagtige Borat selvfølgelig også at have sin helt egen karakteristiske "mankini" på i en mundbindsudgave.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Se den hæsblæsende trailer til "Borat 2" her:

Filmen er skrevet af Cohen selv, Anthony Hines, Dan Swimer, Peter Baynham, Erica Rivinoja, Dan Mazer, Jena Friedman og Lee Kern.

”Borat Subsequent Moviefilm” har premiere den 23. oktober på streamingtjenesten Amazon Prime.

Sponsoreret indhold