Krimi 24. november 2021

Nu er den gal igen: Camilla Plum politianmeldt

Fødevarestyrelsen har igen konstateret kritisable forhold på Fuglebjerggaard, der ejes af Camilla Plum
Foto: Hanne Juhl

:( :( :( :(

'Sur sur sur lille bi omkring'.

Sådan går Hoffmann von Fallerslebens kendte børnesang. Men sangen kan også bruges som kendingsmelodi for Fødevarestyrelsens kontrolbesøg hos kogekonen Camilla Plum.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For nu er den gal igen. I den seneste smiley-rapport lander den tidligere DR-vært endnu en gang en sur smiley - den fjerde i streg. Og denne gang får hun ikke "bare" en bøde.

'Virksomheden politianmeldes', står der i første linje af kontrolrapporten fra den 11. november.

Selvom sirenerne formentlig ikke kan høres i Helsinge endnu, er det den skrappeste sanktion, der bliver givet af Fødevarestyrelsens udsendte. Tidligere har Camilla Plum fået flere bøder for dårlig hygiejne.

'I virksomhedens bageri og køkken samt lagerlokaler er der en større mængde spindelvæv i alle vinduer og loft. I virksomhedens køkken og bageri er der forekomst af snavs', står der i rapporten.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Fødevarestyrelsen

Her ses den seneste kontrolrapprt af Fødevarestyrelsen. Foto: Fødevarestyrelsen

Men det var ikke kun spindelvæv og snavs, der blev fundet.

'I virksomhedens bageri fremstår vægge med sorte belægninger oppe over vindue samt på væggen langs gulvet. Der ligeledes begyndende sorte belægninger bagved ovnen. Sorte belægninger formodes at være fugtskader', står videre i rapporten.

17. september var de hvidkitler fra styrelsen senest på besøg. Allerede her blev det indskærpet, at hvis flere uhygiejnisk forhold ikke blev bragt i orden ville der lande en politianmeldelse.

En bekymret borger havde henvendt sig til styrelsen, da de havde obserevet kattelort med korn i under en skuffedarium.

'Jeg har læst det, det er en formalitet, og det er ikke slet, vi har et meget fint samarbejde med de lokale myndigheder, som er tilfredse med vores arbejde med at holde skadedyr nede'.

'og de ekstra ting som levnedmiddlekontrolen beder om er vi i fuld gang med at udbedre, det er udelukende præventivt, jeg understreger at der ikke har været rotter i nogle produktionslokaler, men det har der været i udbygninger, som nu er væk'.

'Det sker jævnligt at de kommer strejfende rotter, når man bor på landet, og dem dealer vi med løbende', skriver Camilla Plum til SE og HØR.

Sponsoreret indhold