Reality14. august 2021

Türker og Sarah i stor sorg: Mister deres ufødte barn

Realityparret Türker Alici og Sarah Tiedt venter deres første barn, men har i dag fået den forfærdelige nyhed om, at barnet ikke har meget hjertelyd tilbage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skulle have været en af de bedste nyheder, man overhovedet kunne forestille sig, men for realityparret Sarah Tiedt og Türker Alici blev virkeligheden pludselig en hel anden.

Parret var nemlig klar til at dele nyheden om, at de venter sig en lille baby. En baby, der ifølge et opslag, de lørdag aften har delt på Instagram, har taget dem otte måneder at undfange.

Efter et besøg på hospitalet har det dog vist sig, at der ikke er liv i den lille. Det fortæller Türker i en række af flere videoer, som han har delt, hvor han sammen med Sarah deler den stærke og triste historie.

- Dette skulle have været et af de lykkeligste opslag, vi har lavet på Instagram ever, men tingene er ikke altid, som man håber, siger han.

- Vi skulle inden for en måneds tid have posted, om det ville blive en pige eller en dreng, men det ser ud til at måtte vente lidt nu.

Parret er tydeligt påvirket af den forfærdelige nyhed og græder begge to, mens de fortæller, at det i den grad var noget, de havde glædet sig til.

- Der er næsten ikke noget liv tilbage i vores lille baby. Det er frygteligt hårdt.

- Det er et kæmpe slag i hovedet. Det vigtigste for mig, det er at gøre hende her glad og stifte en familie, siger han.

Parret deler i opslaget også videoerne fra det særlige øjeblik, hvor Sarah opdager, at hun er gravid.

- Det har taget så lang tid! Det har taget os otte måneder, siger hun med tårer i øjnene og graviditetstesten i hånden.

Türker fortæller, at han på grund af den triste nyhed har tænkt sig at holde fri det næste stykke tid. Han siger også, at han ikke er helt klar over, hvordan situationen ser ud i forbindelse med det længe ventede "Stjerneboksning".

Se parrets triste opslag her:

Sponsoreret indhold