Reality15. juli 2021

Fie Laursen indrømmer: - Det hele var en løgn

Løgn har - om hun vil det eller ej - været en stor del af livet for Fie Laursen. Nu indrømmer skandalebloggeren over for SE og HØR endnu en løgn fra hendes side.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun har udgivet en bog med titlen "Min ærlighed", men livet har ikke just været fyldt med sandheder for Fie Laursen.

Det har skandalebloggeren indrømmet af flere omgange, og det har både handlet om kærlighedsforhold, shitstorms og andre episoder.

Nu indrømmer Fie så endnu en løgn fra hendes hånd. Det handler om hendes seneste romantiske forhold med den norske OnlyFans-kollega Lene Angelica Nilsen.

Jublende kunne frøken Laursen i maj fortælle til SE og HØR, at de to var blevet kærester. Problemet er bare, at det simpelthen ikke passede.

- Da vi tog de billeder, var vi virkeligt stive, og vi syntes, det var sjovt, fordi vi flirtede, siger Fie til SE og HØR og fortsætter:

- Så syntes vi, det var sjovt bare at sige, at vi var kærester. Dagen efter så vi artiklen og tænkte, at vi havde fucket alt for meget op.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_3014.jpg
 Foto: Privat

Fie og Lene hævdede, at de var kærester. Men det var altså en løgn (Foto: Privat)

Det falske forhold kom altså i stand under en våd aften i Marbella, men de moralske tømmermænd skyllede ind over de to amatørpornostjerner dagen efter.

- Vi vågnede med tømmermænd og smed den lidt ind under tæppet og ignorerede det, men det kunne vi ikke rigtig blive ved med, fordi folk blev ved med at snakke om det, forklarer Fie.

Hurtigt blev hun og Lene, som har medvirket i den norske udgave af "Paradise Hotel", klar over, at de var ude på dybt vand.

- Vi var nødt til at sige, at det bare var en flirt, som ikke blev til mere, og at vi ikke skulle have været så stive, slutter Fie af.

Du kan se hele interviewet med Fie - og "Paradise"-vinderen Anne-Sofie Krab - lige her:

Sponsoreret indhold