Kendte28. juni 2021

Justin Bieber med særlig bøn til fans: Please stop

Den canadiske popstjerne har fået nok af fans, der opsøger hans lejlighed i New York
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Justin Bieber har været forfulgt af fans, siden han selv var en ganske ung teenager, men selv for de største kan de en gang i mellem blive for meget af det gode.

Det blev det for den canadiske popstjerne, da han forleden blev modtaget af en skare af fans, der havde besluttet sig for at samle sig ude foran sangerens lejlighedskompleks i New York.

Den 27-årige går de unge fans roligt i møde og beslutter sig for at forklare dem, at han ikke kan lide, at de er der.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-06-28_kl._17.33.25.png
 Foto: TikTok / vanssafex

Justin Bieber beder sine mange fans om at gå væk fra indgangen til hans lejlighedsbygning, hvor han til daglig bor med hustruen Hailey Bieber. (Foto: TikTok/vanessafex)

- Jeg hører jer, jeg hører jer. Men det her er mit hjem. Forstår I, hvad jeg mener? Det er her, jeg bor, siger han i en video, der er blevet delt på TikTok.

- Jeg bryder mig ikke om, at I er her. I kender det, når I kommer hjem fra en lang dag, og I bare gerne vil slappe af. Det er her er mit sted til at gøre det. Så jeg ville sætte pris på, hvis I ville gå væk.

Budskabet er tydeligt nok, men det kan åbenbart være svært for de mest hardcore fans at forstå. Umiddelbart efter Bieber har talt færdig, spørger en fan nemlig som det første, om hun må få et kram af ham. Det bliver - ikke så overraskende - et nej fra Bieber.

Det er langt fra første gang, at Bieber må bede sine fans om lidt mere privatliv. Sidste år delte "Peaches"-sangeren en video på sin Instagram Story, hvor han bad folk om ikke at nærme sig hans private hjem.

- Hvordan kan du overbevise dig selv om, at det ikke er fuldstændig upassende og respektløst at vente ude foran mit hjem for at glo, stirre og tage billeder?

Justin Bieber bor sammen med sin hustru, modellen Hailey Baldwin Bieber. Parret har været gift siden 30. september 2018.

Se Justin Bieber bede fans om at gå væk fra hans bolig:

Sponsoreret indhold