Kendte18. juni 2021

10 år senere: Ven afslører sidste skænderi med Amy Winehouse

For knap 10 år siden mistede verden en af sine mest talentfulde soulsangerinder. Amy Winehouses bedste ven afslører nu, at han og sangerinden havde et kæmpeskænderi kort før hendes død
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Amy Winehouse blev kort før klokken 17.00 dansk tid den 23. juli 2011 fundet død i sin bolig i det nordlige London.

Hun blev kun 27 år gammel – dødsårsagen var alkoholforgiftning.

Og det var netop et skænderi om blandt andet alkohol, som den talentfulde sangerinde havde med sin bedste ven og roommate, Tylor James, kort før sin død tilbage i juli for snart 10 år siden.

Det fortæller han i det britiske tv-show ”This Morning”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amy_winehouse_-_ven_fortaeller_om_skaenderi.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Det er en tydeligt mærket ven, der mindes den nu afdøde Amy Winehouse, som på tragisk måtte vinke farvel til livet i en alt for tidlig alder.

Og det gør da muligvis heller ikke situationen lettere, at hans sidste minde om sine gode veninde var et voldsomt skænderi:

- Jeg havde et kæmpeskænderi med hende, fordi der lå breve fra lægen, der skrev, at hvis hun fortsatte med at drikke, ville hun dø, forklarer Tylor om sin talentfulde veninde.

Han understreger ydermere, at Amy Winehouse ”ikke rørte stoffer” de sidste tre år af sit liv. En spekulation, der ellers livligt har eksisteret siden sangerindes tragiske og alt for tidlige død.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/amy_og_tylor.jpg
 (Foto: MEGA)

Tylor James og Amy Winehouse. Foto: MEGA

I interviewet med den tydeligt berørte ven og rommate, forklarer han videre, hvilke drastiske midler han tog i brug for at vise Winehouse, at han langt fra bakkede om hendes livsstil:

- Hver gang hun kom til sig selv igen, gik jeg, fordi jeg var bekymret for, hun ville tænke, at jeg støttede op om det. Så var jeg væk i to eller tre dage, indtil hun sagde ”Tylor, kom hjem”. Og så tog jeg tilbage.

Men lige denne julidag tilbage i 2011 var alt anderledes.

Da Tylor vendte retur til sin og Amys bolig i London, så han straks en ambulance foran hjemmet - og blev desuden mødt af en paramediciner i entreen.

Men her var det for sent.

Amy Winehouse blev fundet død af alkoholforgiftning i sin seng og blev blot 27 år gammel. Tylor mistede på tragisk vis sin bedste veninde den dag.

Se klippet, hvor Tylor fortæller om tiden op til Amys død:

Sponsoreret indhold