Det frække11. maj 2021

Sådan lærer du at onanere rigtigt

Du kan faktisk blive endnu bedre til det - og dermed opleve dit livs orgasmer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/topbillede_uge_19_1.jpg

Maj måned er kendt som den internationale onanimåned, og det er derfor oplagt at se lidt nærmere på, hvordan du egentlig onanerer.

Onani handler nemlig om meget mere end bare at rive den af og nå klimaks hurtigst muligt. Så hvis du tror, at du har løst ligningen for onani, bare fordi du giver den gas flere gange om dagen, tager du helt fejl.

Selvom det selvfølgelig ikke skader at masturbere ofte, er det ikke det eneste, som har betydning. Det hedder sig jo, at kvalitet vægter mere end kvantitet, og det gør sig altså også gældende her. Onani gavner både krop og sind, og derfor bør du gøre lidt mere ud af det, hvis du vil opnå den ultimative nydelse.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan du tager din onanisession til et nyt niveau, giver vi dig her et par tips og tricks, som kan hjælpe dig på vej.

Skift hånden ud med sexlegetøj

Selvom mange kvinder har knækket koden og flittigt bruger sexlegetøj til onani, er der flere mænd, som halter bagefter. Så hvis du også vil opnå en intens orgasme og have mere ud af din onani, gør du klogt i at følge trop.

Du kan heldigvis finde et væld af forskelligt onani sexlegetøj til mænd hos Sinful, som lige nu fejrer majs onanimåned med en masse tilbud.

Onanirør: vibratorens nye overmand

https://imgix.seoghoer.dk/23643_23644-mr-membr-climax-klar-masturbator_90_pack_q100_1.jpg

Mr. Membr Climax Masturbator

Hvis du er klar til at indføre noget sexlegetøj, når du onanerer, er det oplagt at starte med et onanirør. Det er den mandlige udgave af en vibrator, og du vil ikke kunne undvære den, når først du har prøvet den.

Der findes adskillige varianter med forskellige egenskaber, som kan tage din orgasme til et nyt niveau. Du kan blandt andet prøve Mr. Membr Climax Masturbator, som med sin vacuum-effekt og skønne indvendige teksturer, kan give dig en uforglemmelig orgasme.

Du kan også få et onanirør med vibrator funktion, såsom Sinful Teaser Penis Vibrator. Den har 10 kraftfulde vibrationsmønstre og et lækkert blødt silikonesleeve, som tager dig til en helt anden verden, når du bruger den.

https://imgix.seoghoer.dk/23792-sinful-teaser-penis-vibrator-opladelig_01_q100.jpg

Sinful Teaser Penis Vibrator

Kom i gang med sexlegetøjet og oplev al den nydelse, du er gået glip af indtil nu.

Sponsoreret indhold