Det frække6. april 2021

Så meget bondage har danskerne købt i 2021

Salg af bondagesæt mere end fordobles fra 2020 til 2021
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/topbillede_bondage.jpg
 FOTO: SHUTTERSTOCK.COM

Selvom 2020 har budt på mange udfordringer, har det så sandelig også skabt nye muligheder.

Den ekstra fritid, danskerne har haft på hånden, er blevet brugt til at udforske seksuelle grænser i sengen. Der har blandt andet været en stigning i salg af bondagesæt på mere end 57% fra 2020 til 2021 hos online sexlegetøjsbutik Sinful.

Der er ingen tvivl om, at danskernes interesse i bondage er blevet større over det seneste år. Det kan vi også godt forstå! Bondage er en af de mere uskyldige fetichlege og vinder derfor både popularitet hos hardcore fetichudøvere og hr. og fru Danmark.

Er du også klar på at udforske verdenen inden for bondage, giver vi dig vores bedste bud på bondagesæt, som passer til både begyndere og øvede.

Obaie Under the Bed Bondage Sæt til Sengen

https://imgix.seoghoer.dk/19439_obaie_bondage_s_t_til_sengen_01.jpg

Det mest solgte bondagesæt hos Sinful i 2021 er uden sammenligning dette bindesæt til sengen fra Obaie. Der er bløde manchetter til både håndled og ankler, så du eller din partner kan få hele kroppen bundet til sengen til lidt fræk og eksperimenterende leg. Manchetterne er fastsat på stropper, som placeres under madrassen, så de bløde håndjern er synlige fra begge ender eller sider af sengen. Både manchetter og stropper er justerbare, så alle eventyrlystne par kan nyde gavn af sættet og tilpasse det efter behov.

Eksperimenter med frække bindelege med din partner

Bondage Sæt med Velcro Håndjern

https://imgix.seoghoer.dk/12519-bondage-s_t-med-velcro-h_ndjern-q100-01.jpg

Dette bondagesæt kommer med 4 adskilte stropper med velcro håndjern. Fordi der er 4 manchetter, kan du både få håndled og ankler spændt fast samtidig. Du kan også bruge dem uafhængigt af hinanden alt efter, hvad du ønsker fastspændt. Stropperne har en løkke for enden, som gør at du kan spænde dem fast, hvor du vil. Det kan for eksempel være til sengen, men du kan også prøve kræfter med andre mere eventyrlige steder.

Test dine grænser med det frække sæt

Toy Joy BDSM Starter Sæt

https://imgix.seoghoer.dk/13695-toy-joy-bdsm-starter-s_t-q100-01.jpg

Dette BDSM starter sæt er perfekt til dig, som er ny inden for bondageverdenen. Her får du lidt af alt, så du både kan eksperimentere med håndjern, halsbånd, reb, pisk og meget mere. Der er alt, hvad du skal bruge til fræk BDSM-leg, og det giver dig og din partner mulighed for at komme godt i gang med at eksperimentere i sengen.

Få alt hvad du skal bruge til at komme i gang med BDSM

Sponsoreret indhold