Reality25. marts 2021

Philip May gennemgår voldsomt operation: Fragment fjernet

Den nybagte far Philip May har i dag gennemgået en voldsom operation, hvor han har fået fjernet et granatfragment fra baghovedet. Det har siddet i "Paradise"-legendens kranie, siden en fatal ulykke i 2010, da han var på militær øvelse.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En juni aften i 2010 ændrede livet karakter for Philip May, og det har - bogstaveligt talt - siddet i ham lige siden.

Under en øvelse i Oksbøl, hvor realityfyren var igang med sin sidste militærtræning inden udsendelsen til Afghanistan, var han sammen med sine soldaterkammerater udsat for en mortérulykke.

I ulykken mistede Philip to af sine venner, og det har påvirket ham psykisk siden, hvor han har lidt af PTSD. Men den nybagte far har også været mærket fysisk.

Siden det gik galt med affyringen af en mortérgranat under øvelsen, har Philip haft et granatfragment siddende i baghovedet. Det har han i dag fået fjernet.

- En dag hvor alle følelserne blev kastet rundt i registreret, startede jeg ud med at gøre alt for at lige netop undgå den her operation. Den her undgåelse, som er så stærk i min PTSD, den her undgåelse, som har siddet i mig lige siden den traumatiske dag, jeg fik fragmentet i baghovedet, skriver han på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/2019.tmh_.philip_may.micki_cheng.kirsten_marie_skaarup.rachel_ellebye_024.jpg
 Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen

Philip har for nyligt talt ud om ulykken og sine oplevelser efterfølgende i en stor DR-podcast (Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen)

Nu er jeg klar

Philip skriver, at han længe ikke har villet have fragmentet fjernet, fordi det dagligt minder ham om sine afdøde venner. Men af både psykiske og fysiske årsager, er "Paradise"-stjernen nu klar til at sige farvel til den lille metalstump.

- Jeg er nået til et punkt i min rejse. hvor jeg er klar. Klar til at lukke nogle kapitler, klar til at se fremad, klar til at tro på en fremtid. En situation må simpelthen ikke opstå, hvor jeg ikke kan få en MR-scanning. Det handler om at tage alle de forbehold, jeg kan tage, selv om det her fragment er så følelsesbundet til mig, det er blevet en del af mig, en del af historien, en del, jeg har svært ved at give slip på, skriver han.

I en podcast-serie på DR har Philip tidligere fortalt, at fragmentet betyder, at han ikke vil kunne gennemgå en eventuel MR-scanning, hvis det en dag skulle blive nødvendigt. Også derfor er det nu ud.

På sin Instagram-profil har Philip spurgt sine mange følgere om, hvad han skal gøre med fragmentet, som han gerne vil beholde. Her nævner han selv både indramning og at lave det til et smykke som nogle af mulighederne.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190328_wen_-_tv3_106.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Kort før jul blev Philip og kæresten Simone Hvenegaard, som han mødte på "Paradise Hotel", forældre til sønnen Vilmar. Deres liv kan man følge i Discovery+-serien "Philip May og Simone" (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Det er en virkelig ambivalent følelse, når der, hvor fragmentet kom fra, var med til at slå mine venner ihjel. Jeg står stadig med en følelse af, at det skal gemmes, slår Philip fast.

Herefter takker han sine mange følgere for deres bud på, hvordan det kan gemmes. Og han slår fast, at han er kommet godt igennem operationen.

- Jeg har det godt, og jeg er sikker på, det var det rigtige at gøre, slutter Philip af.

Se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold