Kongelige4. marts 2021

Meghan smider kæmpe bombe: Kongehuset fremstiller "vedvarende usandheder" om hende og Harry

Hertuginde Meghan tager virkelig bladet fra munden i sit kommende interview med tv-legenden Oprah
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Spændingen omkring og omtalen af prins Harry og hertuginde Meghans kommende interview med den amerikanske tv-legende Oprah Winfrey bliver mere og mere intens.

Det stort anlagte interview, der efter planen bringes denne weekend, omtales som, at intet emne er forbudt, og at dømme efter de smagsprøver, der løbende er blevet offentliggjort, så tager Harry og Meghan virkelig bladet fra munden.

I det senest offentliggjorte klip interviewer Oprah den tidligere "Suits"-stjerne, og uden sin mand ved sin side giver hun sin helt ærlige mening om det britiske kongehus, som hun kalder "The Firm" (firmaet, red.).

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210302-115534-5-1920x1079we.jpg
 Foto: Planet Photos/CBS/Ritzau Scanpix

Oprah griller virkelig Meghan, der ikke lægger fingrene mellem, når det kommer til hendes mening om det britiske kongehus. Foto: Planet Photos/CBS/Ritzau Scanpix

- Hvordan har du det med, at hoffet hører dig fortælle sandheden i dag?, spørger den 67-årige tv-vært.

- Jeg ved ikke, hvordan de kan forvente andet efter så lang tid, at vi stadig bare ville være stille, hvis "the Firm" spillede en en aktiv rolle omkring, at fremstille vedvarende usandheder om os, lyder det fra 39-årige Markle.

- Hvis det betyder, at vi kommer til at miste noget, jeg mener... Vi har allerede mistet meget, slår hun yderligere fast.

I går stod adskillige tidligere ansatte frem og fortalte, hvordan Meghan systematisk havde mobbet dem. Det gjorde, at Buckingham Palace efterfølgende udsendte en udtalelse om, at de ville undersøge sagen nærmere, da de ikke tolererer mobning.

Tidligere har der også været kritik omkring timingen af interviewet: Det falder nemlig lige oveni, at prins Harrys farfar, 99-årige prins Philip, i snart tre uger har været indlagt med en infektion og hjerteproblemer.

Se klippet herunder:

Sponsoreret indhold