Kendte28. februar 2021

Kim og Kanyes skilsmissedokumenter lækket: Her er årsagen til bruddet

Det celebre par smider håndklædet i ringen efter knap syv års ægteskab og fire børn sammen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der har længe været krise i forholdet mellem Kim Kardashian og Kanye West, og nu er det officielt forbi mellem den 40-årige selfie-dronning og den 43-årige rapper med præsidentdrømme.

Det står nemlig sort på hvidt, at parret skal skilles, da den snart forhenværende fru Wests tre sider lange skilsmisseanmodning er blevet lækket.

Her står det, at det er Kim Kardashian, der søger om at blive skilt fra Kanye West. Desuden begrunder hun skilsmissen med "irreconcilable differences", som kan oversættes til, at man har uoverstemmelser i ægteskabet, der ikke er til at løse.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega734486_011_0.jpg
 Foto: MEGA

Kimye, som parret populært kaldes, fandt sammen 2012, blev forlovet i 2013 og gift i 2014. Foto: MEGA

Datoen for deres officielle seperation er endnu ikke fastsat, men den har kun formel betydning, idet det kan have indflydelse på, hvordan det samlede bo deles op.

Parret har dog en ægtepagt, og det fremgår også af skilsmissedokumenterne, at ingen af dem modsætter sig det, der står i den.

Dermed kan parret træde ud af ægteskabet med hver deres formuer: Kim Kardashian anslås til at være god for svimlende 4,9 mia. kr., mens Kanye West er god for intet mindre end 8 mia. kr.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20210226-210221-3-1800x2466we.jpg
 Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix

Her står det sort på hvidt, at Kim Kardashian ønsker at blive skilt fra Kanye West. Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix

Hyrer kendis-advokat

Af dokumenterne fremgår det også, at Kim Kardashian har hyret stjerneadvokaten Laura Wasser til at håndtere skilsmissen.

Hun er nok en af Hollywoods mest rutinerede skilsmisseadvokater, og har repræsenteret Angelina Jolie, da hun skulle skilles fra Brad Pitt. Ligeledes var det Wasser, der repræsenterede Johnny Depp i hans yderst grimme skilsmisse fra Amber Heard, ligesom listen over kunder også tæller Jennifer Garner, Gwen Stefani, Britney Spears, Ashton Kutcher - for blot at nævne få.

Af dokumenterne fremgår det desuden, at Kardashian ønsker fælles forældremyndighed over deres fire fælles børn: North på syv, Saint på fem, Chicago på tre og Psalm på et år.

Desuden ønsker ingen af parterne at betale ægtefællebidrag.

Sponsoreret indhold