X Factor27. februar 2021

Læspede Oh Land? Nu forsvarer hun sig

Nu svarer Oh Land på, hvad mange lagde mærke til i det første live-show
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oh_land_10.jpg
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Jeg har haft en fantastisk aften. Det har virkelig været så dejligt at endelig få prikket hul på denne her bobbel, siger X-Factor dommer Nanna Øland Fabricius, også kendt som Oh Land, til SE og HØR.

Hun fortæller, at de bare har ventet og arbejdet, og glædet sig til, at de endelig kunne komme i gang.

Oh Land synes det gik rigtig godt efter det første live-show fredag aften, og hun er virkelig lettet. Hun er kun positiv, og i morgen er hun klar til at gå ned i værkstedet igen og arbejde.

- Jeg synes der var mange højdepunkter, men jeg synes særligt, at Lucca hun leverede lidt ekstra her i aften. Der var noget med en nervøsitet hun havde, der virkelig bare løftede det.

15-årige Lucca Nordlund er en af de unge sangerinder fra Oh Lands eget hold. Men hun synes de allesammen var sindssygt gode.

Til gengæld var der en detalje ved Nanna Ølands optræden som folk lagde mærke til på blandt andet Twitter. Nemlig, at hun læspede.

- Det er meget mærkeligt. Jeg har ikke bidt mig i læben. Jeg lyder måske bare lidt underlig, det ved jeg ikke. Det er ikke noget, jeg selv har lagt mærke til, siger hun med et lille grin.

- Det kan da godt være, jeg læsper lidt. Men det er ikke noget, min mor har fortalt mig, siger Oh Land.

Men først og fremmest føler hun en kæmpe lettelse over, at de er rigtigt i gang nu.

- Og det var sindssygt spændende også at se, hvad de andre havde lavet, lyder det fra sangerinden.

Sponsoreret indhold