Reality15. februar 2021

Efter brud: Nicklas Bendtner undskylder med helt særlig gave

Selv om der er knas i parforholdet, forhindrer det ikke den 32-årige fodboldguru, Nicklas Bendtner, i at forkæle Philine
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er sjældent sparet på detaljerne, når ”Bendtner & Philine” ruller over skærmen.

Og i weekenden kunne seere af det populære realityprogram se til, da den tidligere landsholdsspiller brød forholdet til sin 28-årige modelkæreste Philine Roepstorf:

- Fem dage har jeg været single nu. Jeg fatter det slet ikke. Jeg er ikke en pige, man går på pause med, lød det fra en grådkvalt Philine.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/zulu_awards_2020_tsl_20200213_0570.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Foto: Thomas Laursen

Men selv trofaste seere i det populære program i ugevis har været vidner til diverse skænderier, der således i weekenden endte med et brud, forsøger Nicklas Bendtner nu at sige undskyld til Philine.

Og på en ferie køber han en helt særlig gave, som han er sikker på matcher modellens smag:

- Jeg har jo en ting med, at hver gang jeg er på ferie, så køber jeg en gave med hjem til Philine. Og selv om vi måske ikke lige rammer tonen 100 procent i øjeblikket – jamen, så skal hun jo ikke snydes for det. Så selvfølgelig køber jeg en taske til hende, hun gerne vil have, forklarer fodboldtalentet i det nyeste afsnit af realityprogrammet, hvor han og Philine Roepstorf selvsagt har hovedrollerne.

- Happy wife, happy life, lyder det videre fra Bendtner, da han forlader den Chanel-butik, hvor han har spenderet sine penge på en grøn taske til den garvede model.

Og den vilde gave har et helt særligt budskab:

- En grøn taske, der siger ”undskyld” og ”jeg er rigtig glad for dig, og jeg elsker dig, og jeg håber, at vi skal være sammen for evigt, men at du også lader mig game og være i fred i ny og næ”, forklarer Bendtner, der er på ferie uden Philine.

Siden optagelserne har Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff fundet melodien igen og danner således atter par.

Se klippet, hvor Nicklas Bendtner forklarer sin særlige gave til Philine, nedenfor:

Du kan se det nyeste afsnit af ”Bendtner & Philine” hver søndag på Discovery+.

Sponsoreret indhold