Kendte9. januar 2021

Rejsevejledninger skærpet: Nu reagerer Lea Hvidt Kessler på shitstorm

Mellem jul og nytår blev Mikkel og Lea Hvidt Kessler mødt med massiv kritik, fordi de valgte at rejse til Dubai med deres tre børn midt under en pandemi. Nu er rejsevejledningerne blevet skærpet, og det har fået Lea til at reagere på sin shitstorm for første gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kritiske kommentarer haglede ned over Mikkel og Lea Hvidt Kessler, da de mellem jul og nytår besluttede sig for at tage på juleferie med deres tre børn til Dubai.

Da familien rejste afsted på ferien, som også er kombineret med arbejde ifølge Lea, var regeringens rejsevejledninger orange over hele verden. Det betyder, at man fraråder alle unødvendige rejser pga. Covid-19-pandemien.

I går skærpede myndighederne rejsevejledningen til, at verdenskortet er rødt, og at regeringen dermed fraråder alle rejser til udlandet.

Det har fået familien Kessler til at tænke en ekstra gang over, at de lige nu befinder sig på ferie i Dubai.

I går delte Lea et nyt billede på sin Instagram-profil fra den eksklusive feriedestination, og det fik endnu en gang hendes følgere til at rase.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200104_cfi01618.jpg1_.jpg
 Foto: Claus Fisker

Mikkel og Lea er lige nu i Dubai med deres tre børn (Foto: Claus Fisker)

- Et spørgsmål trænger sig virkelig på: Hvorfor?? Hvad laver I i Dubai, når det hele er, som det er grundet coronaen. Forstår det bare ikke, skriver en følger, mens en anden forholder sig til de nye rejsevejledninger:

- Jeg er nysgerrig på hvordan I har kringlet den med rejseforsikringen?

Da Lea og Mikkel havnede i en shitstorm med deres første ferieopslag, væltede det også ind med negative kommentarer, fordi de valgte at rejse afsted midt under en pandemi.

De kommentarer har bokseparret endnu ikke svaret på, men nu giver Lea for første gang svar på tiltale.

- Kære venner vi har selvfølgelig helt styr på regler osv., skriver Lea kortfattet i en kommentar til sit billede.

Se opslaget her:

Sponsoreret indhold