Kendte5. januar 2021

James Corden afslører vægttab: - Jeg er dødtræt af at være usund

Den 42-årige britiske tv-vært med kolossal succes på det amerikanske talkshow ”The Late Late Show” har sat sig nogle helt konkrete mål for 2021 – endda sammen med vægtvogterne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange af os vælger år efter år at sætte nye mål, når vi vender et blad i kalenderen.

James Corden er ingen undtagelse – og han vælger endda modigt at dele sine planer om et fremtidigt vægttab med resten af verden.

I en følelsesladet video fortæller tv-stjernen, som også er far til tre børn, at han i over et årti har kæmpet for at ramme lavere cifre på badevægten, og hvordan han er ”dødtræt af at være usund”.

- Det er gået op for mig, at jeg i løbet af de sidste – måske – 15 år altid den 1. januar har fortalt mig selv og alle omkring mig, at nu skulle jeg altså på kur og tabe mig, fortæller han på klippet, som han har optaget for de amerikanske WW, Vægtvogterne.

https://imgix.seoghoer.dk/jc.jpg
 Foto: MEGA

Det populære vært med hustru Julia Carey, der selv er tv-producer. Parret sagde ja til hinanden i 2012 (Foto: Mega)

Gør som veninden

- Jeg er dødtræt af den måde, jeg ser ud på, jeg er dødtræt af at være usund. Dette bliver året, hvor jeg gør det.

- Jeg har altid spist hvad jeg ville over julen, fordi jeg hele tiden vidste, at mit vægttab ville begynde i januar – og at alt ville ændre sig. Men som I kan se, har det ikke virket.

James Corden melder sig således ind i klubben af kendisser, som gennem det seneste stykke tid er gået markant ned i vægt. Hans veninde, den australske skuespillerinde Rebel Wilson, brugte hele det forgange år til netop det, som Corden nu pønser på– en regulær livsstilændring og et markant vægttab.

Læs mere om Rebels vanvittige forvandling her:

Sund først og fremmest

Han understreger, at det vigtigste for ham bliver følelsen af bedre helbred, efterhånden som han smider nogle kilo.

- Det begynder at gøre mig nedtrykt på en måde. Jeg har aldrig været i stand til at holde fast. Og så har jeg i stedet brugt tid på at acceptere, at sådan er min krop, og sådan er det. Men jeg er virkelig sindssygt træt af at gøre det samme hvert eneste år, lyder det ærligt fra talkshow-værten, som har en fortid som skuespiller i hjemlandet.

James Corden har på grund af sine frustrationer og store ambitioner denne gang valgt at tage fat i WW – på dansk Vægtvogterne – for at stable et samarbejde på benene og få hjælp til at nå sine mål.

Se videoen, hvor James Corden fortæller om sine planer herunder:

Sponsoreret indhold