Kendte2. november 2020

Kristin Cavallari og eksmanden genforenet

Kristin Cavallari og eksmanden Jay Cutler blev hen over halloween-weekenden genforenet for børnenes skyld
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristin-cavallari.png
 Foto: MEGA

Realitystjernen Kristin Cavallari og den forhenværende NFL-spiller Jay Cutler blev for en kort stund genforenet, siden parret tidligere på året meddelte, at de var gået fra hinanden efter ti år.

- Halloween 2020, skriver den 33-årige Kristin Cavallari til et billede, hun har delt på sin Instagram-profil af hele familien klædt ud - også Jay Cutler.

Børnenes ansigter er som altid skjult af emojis. Noget, Kristin Cavallari har gjort, lige siden hun fødte sit første barn, den 8-årige Camden.

Noget tyder da også på, at parret i den grad har fundet melodien efter skilsmissen.

Tidligere på sommeren sendte Jay Cutler en sød hilsen til sin ekskone via Instagram, hvor han hyldede hende i forbindelse med Mors dag.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega653420_002.jpg

Kristin Cavallari og Jay Cutler dannede par i 10 år, og de to blev gift tilbage i 2013. De har sammen tre børn. Foto: MEGA

- Vi har ikke andet end kærlighed og respekt for hinanden og er dybt taknemmelige for de år, vi har delt sammen, de minder vi har skabt og børnene, vi er så stolte over, lød det fra både Jay og Kristin, da parret i april offentliggjorde, at de skulle skilles.

Parret, der begge har medvirket i realityserien "Very Cavallari", har været kærester og gift i næsten ti år og har sammen børnene Camden Jack Cutler på syv, Jaxon Wyatt Cutler på fem og Saylor James Cutler på fire.

Efter nyheden om skilsmissen fulgte kort efter nyheden om, at realityserien "Very Cavallari" også var forbi.

- Jeg havde ikke lyst til, at min skilsmisse skulle vises på tv, og at mine børn skulle kunne se det en dag. Så derfor valgte jeg at træde væk, lyder forklaringen fra Kristen.

Se familiens Halloween-billede her:

Sponsoreret indhold