Kendte16. oktober 2020

Britney Spears får sin vilje: Ny sejr i retssag mod far

Popprinsessen Britney Spears har af en dommer fået lov til at udvide sit hold af advokater
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 38-årige Britney Spears har onsdag kunnet fejre, at hun officielt har sikret sig sin første store sejr i retssagen mod sin far, Jamie Spears.

En dommer har nemlig givet popprinsessen tilladelse til at udvide sit hold af jurister og advokater, efter hun i sidste måned anmodede om det.

Det skriver Variety.

Britneys mål er at få sin far fjernet som værge. En rolle, han har haft de sidste 12 år.

Jamie Spears har været imod, at Britney ansatte flere personer på sit juridiske hold med den begrundelse, at det ville komme til koste mange penge at hyre flere advokater.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britney-spears_0.png
 Foto: MEGA

Britney ønsker ikke længere, at det er hendes far, der er den officielle værge. (Foto: MEGA)

Tilbage i august meldte Britneys advokat, at Britneys umyndiggørelse er frivillig, men at hun er meget imod, at det er faderen, der står i spidsen for værgeskabet.

- Britney er overbevist om, at det ikke kun er i overensstemmelse med hendes personlige interesser, men også med god, offentlig politik generelt, at beslutningen om at udpege en ny værge for hendes ejendom skal træffes på en så åben og gennemsigtig måde som muligt, lyder ordene fra Britneys advokat.

Britney har i den forbindelse bedt om, at den midlertidige værge Jodi Montgomery overtager rollen permanent.

Umyndiggjort siden 2008

"Mood Ring"-sangerinden har siden 2008 været umyndiggjort, har så godt som ingen rettigheder og bestemmer blandt andet ikke over sin egen økonomi, ligesom hun skal have tilladelse af sin far til eksempelvis at køre bil og bruge en telefon.

Britney har heller ikke forældremyndighed over sine to drenge, Sean Preston og Jayden James, som hun deler med eksmanden Kevin Federline.

Reglerne har været i spil, siden Britney i januar 2008 blev indlagt på et hospital i Los Angeles, efter det der angiveligt var en manisk episode, hvor hun nægtede at overlevere sine børn til Federline og derfor låste sig inde på et badeværelse med sin yngste søn.

Sponsoreret indhold