Ups! Tyga deler billede af sin penis

Foto: MEGA

Søndag koger nettet endnu en gang over.

Sidste gang skete det i september, da den 39-årige skuespiller Chris Evans helt uheldigvis kom til at dele et billede af sit understel, da han ville dele et hyggeligt videoklip af sig selv, der spillede brætspil med sine venner.

Nu er det i stedet den 30-årige rapper Tyga, der har fået nettet til at boble over, efter han muligvis uheldigvis delte et billede af sin penis.

Ifølge PageSix mener flere fans, at ”Rack City”-stjernen selv stod bag delingen for at promovere sin OnlyFans-profil for at få flere penge i kassen.

- Hans nøgenbilleder blev ikke ”lækket”, han er ved at løbe tør for penge. Det er den perfekte undskyldning for at skabe en OnlyFans-side, så han kan få betaling, lyder det blandt andet fra én.

OnlyFans er bedst kendt for at være en side fyldt med voksen-indhold, hvor blandt andet Fie Laursen også har en profil, og som hun dagligt reklamerer for på sine sociale medier.

Men det er bestemt ikke kun i Danmark, siden har fundet sin vej til. Flere andre store stjerner har en profil på siden, herunder Tygas egen ekskæreste Blac Chyna.

Der gik da heller ikke lang tid, fra stjernen ”kom til” at dele billedet af sin nøgne penis, før han delte et nyt billede på sin Twitter-profil, hvor han var omringet af nøgne kvinder.

For at få adgang til rapperens profil på sex-siden skal du dog hoste op med omkring 130 kroner om måneden.

- Det er en ny platform, hvor jeg snakke direkte med mine fans, og jeg kan give dem eksklusiv musik, videoer, billeder og andet fra mine seneste udgivelser, lød det fra rapperen i september måned.

- På den måde kan de se mere bagved og få et intimt indblik i, hvad jeg laver hver dag.

Tyga selv har endnu ikke kommenteret på misæren, om det mon var bevidst eller et uheld.

Er du nysgerrig, så kan du finde billedet af rapperen på blandt andet denne Twitter-profil.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close