Gwyneth Paltrow fejrer sin 48-års fødselsdag ved at smide ALT tøjet

Hvordan fejrer man bedst, at man er fyldt 48 år?

De fleste foretrækker formentlig gaver, god mad og gæster.

Den amerikanske skuespiller Gwyneth Paltrow havde dog en ekstra idé til, hvordan man fejrer sin store dag. Hun smed således ALT tøjet, tog et billede og lagde det efterfølgende på sin instagram-profil.

Til billedet, som ”Contagion” og ”Iron Man”-stjernen delte på sin instagram-profil søndag aften, skrev hun:

- I intet andet end mit fødselsdags-outfit i dag.

(Foto: Instagram/Gwyneth Paltrow)

Billedet er naturligvis ikke gået ubemærket hen. I skrivende stund har det pikante fødselsdagsfoto således fået 758.000 likes – og en hel del kommentarer.

Én af kommentarerne stammer fra Gwyneth Paltrows egen datter, der måske var ved at få søndagskaffen galt i halsen, da hun så billedet.

16-årige Apple kommenterede blot billedet ved at skrive ”MOM”.

Datteren Apple kunne ikke dy sig og skrev en kommentar. (Foto: Instagram/Gwyneth Paltrow)

Også Gwyneth Paltrows ægtemand Brad Falchuk, som hun blev gift med I 2018, hyldede sin hustru ved at lægge et billede på de sociale medier. Han lagde dog ikke et nøgenfoto af sin hustru på instagram, men i stedet et billede, hvor hun slænger sig på sofaen.

Til billedet skrev han:

- Denne badass er 48 år i dag. Hun laver pizzaer fra bunden, kommer aldrig for sent til cocktailfester, har irriterende let ved at se brandende godt ud og går aldrig af vejen for at sætte et røvhul på plads.

(Foto: Instagram/Brad Falchuk)

- Hun får venner til at føle sig som familie og familie til at føle sig som venner. Tro mig, hun er den bedste, tillykke, tillykke, tillykke med dagen, smukke. Jeg elsker dig, skrev Brad Falchuk i sin hyldest.

Brad Falchuk og Gwyneth Paltrow fandt sammen, efter Gwyneth Paltrow var blevet skilt fra Coldplay-frontmanden Chris Martin i 2016. Med Chris Martin fik hun datteren Apple, 16, og sønnen Moses, 14.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close