Meghan og Harry bryder vigtig aftale: Kan miste deres titler

(Foto: MEGA)

Tirsdag den 3. november 2020 løber det berømte præsidentvalg af stablen i USA.

Og det er således netop det amerikanske valg, der er omdrejningspunktet for Meghan Markle, 39, og Harrys, 36, nu negative opmærksomhed fra det britiske kongehus.

De sidste par dage har det royale par nemlig blandt andet opfordret amerikanerne til at stemme ved det kommende valg.

Og disse opfordringer skulle således være et brud på den aftale, der blev lavet, da parret tilbage i januar valgte at trække sig som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus.

Bruddet har endvidere ført til seriøse overvejelser, der lyder på, om Meghan og Harry nu skulle have frataget deres titler.

Det afslører en rapport ifølge mediet Page Six.

Royale bør forblive politisk neutrale, og parret havde således lovet, da de trak sig fra familien, at deres handlinger ville opretholde Hendes Majestæts værdier, forlyder det.

- Kongefamilien vrider deres hænder og tænker: hvor bærer det her hen, og stemmer det overens med aftalen om at opretholde dronningens værdier?, fortæller en assistent tæt på det britiske kongehus ifølge mediet.

Selv om kongehuset tidligere har gjort det klart, at Harry holdninger udelukkende er hans personlige, så skammer flere af kongehusets medlemmer sig angiveligt alligevel over Meghan og Harrys seneste optræden i medierne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close