Drama på Instagram: Geggo beskyldt for at lyve

Hvad der skulle have været en uskyldig fødselsberetning fra realitystjernen Geggo, endte i stedet med en heftig diskussion, hvor Geggo blev beskyldt for at lyve.

I et opslag på Instagram, deler Geggo således detaljerne om timerne op til fødslen af lille Sia:

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Thomas Laursen.

- Fødslen gik godt. Veerne, som startede af sig selv, var i de første 30 timer til at være i - sådan da. De næste 5 timer var hårde - og den sidste time var tæt på det hårdeste i mit liv. Groft sagt. Da vi ankom til Hvidovre (i har set køreturen derud) havde jeg åbnet mig 5-7 cm hvilket betød “aktiv fødsel” og vi røg direkte på denne luxuriøse fødestue, der mindede om alt andet end et hospital. Den stue blev vi tilbudt fordi der var plads, og fordi jeg ikke ønskede medicinsk smertelindrende (det kan man ikke få på denne).

Og det var således disse ord, der satte gang i den heftige diskussion, og hvor Geggo i den grad blev beskyldt for ikke at fortælle hele sandheden.

En kvinde blandt Stephanies mere end 613.000 Instagram-følgere mener nemlig ikke, at det var helt tilfældigt, at Geggo fik netop denne stue at føde på – men at det derimod skyldes, at hun er kendt:

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget ...

View this post on Instagram

Fødslen gik godt🤍 Veerne, som startede af sig selv, var i de første 30 timer til at være i - sådan da. De næste 5 timer var hårde - og den sidste time var tæt på det hårdeste i mit liv. Groft sagt😅 Da vi ankom til Hvidovre (i har set køreturen derud) havde jeg åbnet mig 5-7 cm hvilket betød “aktiv fødsel” og vi røg direkte på denne luxuriøse fødestue, der mindede om alt andet end et hospital. Den stue blev vi tilbudt fordi der var plads, og fordi jeg ikke ønskede medicinsk smertelindrende (det kan man ikke få på denne). Kl 20:25 kom Sia Lily Salvarli til verden, efter hvad der føltes som 1000 timers veer, og som endte i en lynfødsel da jeg først kom på fødestuen. Jeg fik, endnu engang, den fødsel jeg havde ønsket mig, omend lidt hurtigere slutspurt end sidst. Jordmoderen jeg fik var iøvrigt én af dem man kun kan drømme om... Jeg elsker at føde. Vil bare gerne ikke gøre det igen forløbig😅😂🤷🏻‍♀️ Min mand var med mig hele vejen, og på trods af jokes og dårlig humor undervejs - så var jeg aldrig i tvivl om at han ville flytte alle verdens bjerge for mig i det hårde forløb❤️ @lordcengizsalvarli7

A post shared by Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo) on

- Men at skrive at I fik tilbudt en luksuriøs fødestue fordi “der var plads” og du “ikke ønskede medicinsk smertelindring” må du længere ud på landet med, mon ikke det også hang lidt sammen med, at I er Geggo og Cengiz, skriver følgeren som kommentar til opslaget og understreger desuden, at hun dog ikke ”har ondt i røven over det”.

Det er ikke Geggo selv, der aktivt tager del i diskussionen - men flere af følgerne tager til genmæle på vegne af den garvede ”Bryggen”-mor.

Kvinden skriver dog til sit forsvar, at hun ”på ingen måde påstår”, at Stephanie lyver. Men sætningen ”må du længere ud på landet med” afslører, ifølge andre følgere, netop, at kvinden mener, Geggo lyver.

Selv mener kvinden dog, at der er forskel på at mene, at Stephanie lyver og at betvivle det, der bliver skrevet.

- Man kan jo undre sig over, at du overhovedet gad bruge tid på det i første omgang – men sådan er der jo så meget. Hav en skøn søndag, skriver Geggo til kvinden efterfulgt af en hjerte.

I torsdagens afsnit af ”Familien fra Bryggen”, kunne fans af det populære TV3-program se Geggo i et voldsomt smertehelvede, da hun fik veer.

Heldigvis var smerterne selvsagt det hele værd, da den lille familie blev et medlem rigere.

Udover lille Sia har Geggo og Cengiz datteren Alba.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close