Kendte18. august 2020

Ellen DeGeneres undskylder og fyrer ledende medarbejdere

Det ellers så fine image er i løbet af de seneste uger krakeleret fuldstændig for Ellen DeGeneres. Nu tager talkshow-værten affære ved for anden gang at sige undskylde til sine medarbejder - men også lige fyre tre af dem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De sjove jokes og kærlige sind var normalt det, som man ville forbinde med Ellen DeGeneres og hendes succesfulde talkshow.

Det har de seneste uger dog ændret på, hvor det er væltet ind med voldsomme beskyldninger mod den ellers normalt så populære tv-vært.

Blandt andet er Ellen beskyldt for seksuelle misforhold på arbejdspladsen, ligesom flere hævder, at hun har stået bag ondsindet mobning af flere medarbejder på "The Ellen DeGeneres Show".

Flere kendisser har også været ude og indrømme, at talkshowet i virkeligheden bestemt ikke er det glansbillede, som seerne ser. Især ikke når kameraerne slukker.

For anden gang tager Ellen nu affære for at komme de mange beskyldninger til livs og redde sit efterhånden noget blakkede ry.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega525261_043.jpg
 Foto: MEGA

På de sociale medier er Ellen af flere prominente tv-folk blevet kaldt "et af verdens ondeste mennesker" (Foto: MEGA)

Ifølge People greb tv-værten mandag mikrofonen og holdte en tale for sine mange medarbejdere.

- Jeg er en person med mange lag, og jeg prøver at være den bedste person, jeg kan være, og jeg prøve at lære fra mine fejl, forklarede Ellen ifølge People og fortsatte:

- Jeg hører, at nogle føler, at jeg har været kort for hovedet, for utålmodig og ikke særlig venlig over for dem. Jeg undskylder til alle, hvis følelser jeg på nogen måde har såret.

Undskyldning og fyring

Men selv om Ellen altså nu - for anden gang - siger undskyld, betyder det ikke, at hun er færdig med at svinge kniven blandt sine medarbejder.

Umiddelbart samtidig med talen til sin medarbejdere kom det frem, at tre ledende producere er blevet fyret fra showet. De tre skulle eftersigende være dem, som har startet hele denne skandale og afsløret Ellens tyrani på arbejdspladsen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ellen-degeneres.jpg
 Foto: MEGA

Ellen DeGeneres er 62 år, og hun har i mange år været en af USAs største talkshow-værter (Foto: MEGA)

Det er top-producerne Ed Glavin, Kevin Leman og Jonathan Norman, som har fået sparket af Ellen, efter de har afsløret hendes hårde og ondskabsfulde metoder.

Sponsoreret indhold