Kendte11. august 2020

Så lækker er han: Noah Centineo smider tøjet

Wowza ladies! Netflix-stjernen viser sin veltrænede krop frem på nye billeder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega547654_018.jpg
 Foto: MEGA

Skuespiller Noah Centineo vandt alles hjerter, da han i 2018 slog igennem med Netflix-filmen "To All the Boys I've Loved Before". Siden da har han været mange tøsers (og drenges) hedeste thirst trap på Instagram, og et nyt sæt Instagram-billeder kommer nok ikke til at lave om på det.

Den 24-årige skuespiller deler nemlig en række billeder, der utvivlsomt vil få tøsernes æggestokke til at vibrere.

Billederne viser Noah i bar overkrop, og selvom det i den grad ser ud til, at skuespilleren får trænet, det han skal, så spørger han alligevel sine følgere, om han burde komme i gang i fitten.

- Spørgsmålet er.. Burde jeg begynde at træne igen?, lyder det fra Noah.

Billederne er taget i forbindelse med Noahs intense forberedelser til rollen som den ikoniske 1980'er superhelt He-Man i den kommende film "Masters of the Universe". Noget, Noah har arbejdet på siden sidste år, hvor det blev bekræftet, at han skulle spille rollen, der tidligere er blevet udfyldt af Dolph Lundgren.

Noah har i et interview afsløret, at han allerede er godt forberedt på at skulle spille den ekstremt politisk korrekt flødebollesuperhelt.

- Jeg har en tilknytning med at være i mit undertøj. Jeg er meget spændt. Det er en fantastisk mulighed.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/main-peter-kavinsky-as-josh-1534912563.jpg
 Foto: Netflix

Noah Centineo slog igennem med Netflix-filmen "To All the Boys I've Loved Before" i 2018. (Foto: Netflix)

I Sonys kommende genindspilning af "Masters of the Universe" skal den muskuløse He-Man tage kampen op imod sin ærkefjende, Skeletor, og Noah er helt med på, hvilket ansvar det er for ham at spille lige præcis den rolle.

- Det er et virkelig stort ansvar. Det er et nyt univers, et nyt filmstudie og deres version af et univers. Nee-brødrene, Adam og Aaron Nee, de skal instruere den, og de er filmskabere, der styrer historien, og de gør et fandens godt stykke arbejde med at udvikle den verden og alle de ting, lyder det fra Noah i et interview med MTV.

Meget mere kan Noah ikke afsløre om den kommende film - udover at han selvfølgelig garanterer, at det bliver helt "genialt". Og nå ja, så bliver der vist også noget med en masse scener i underdrenge og en rippet krop. Yes, please.

Sponsoreret indhold