Kendte24. juli 2020

Cecilie Hother afslører sønnens navn

Det er næsten fire måneder siden, at tv-værten og hendes mand Thomas Gregers Honoré, 50, kunne byde deres lille søn velkommen til verden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-12-18_kl._14.04.26.png
 (Foto: Mikael Rieck)

Siden den smukke tv-vært og gemalen i begyndelsen af april for første gange hilste på deres lille guldklump, er han gået under navnet ”Spunken”.

Men nu har den lille charmetrold endelig fået sit navn.

Det afslører Cecilie Hother, 41, til sine mere end 62.000 følgere på Instagram, hvor hun også deler et sødt billede af den lille grinebidder.

Men navnet er ikke helt almindeligt. Ifølge den garvede tv-værts opslag tyder alt i hvert fald på, at det har en helt særlig betydning.

Cecilie Hothers farfar var en særlig mand, der blandt andet skjulte jøder under Anden Verdenskrig – for derefter sammen med farmoren at hjælpe jøderne til Sverige:

- Dette var utrolig farligt for min farfars familie, da han før krigen havde været tysk konsul. En stilling han Ikke længere ville varetage da Danmark blev besat! Jeg mødte desværre aldrig min farfar fordi han døde i 1972. Men jeg beundrer hans mange værdier og præstationer. Og jeg håber at vores lille søn kan leve op til dem, forklarer Cecilie Hother på sin Instagram-profil og tilføjer desuden, at hun håber, deres lille søn kan leve op til netop de mange værdier og præstationer.

Det er nemlig farfaren, som parrets lille søn nu er opkaldt efter:

- For han skal hedde: Aksel Gregers Honore Hother, afslører den altid smilende vært.

Cecilie Hother tilføjer desuden, at hun ved navnet Aksel Gregers kommer til at tænke på ”guttermand” – noget, der, ifølge hende selv, er et godt tegn.

Artiklen fortsætter under billedet …

Tilbage i marts sidste år oplevede parret den store sorg at miste deres ufødte søn Karl.

Tabet og sorgen har den vellidte tv-vært været særdeles åben om.

Sponsoreret indhold