Kendte15. juli 2020

Efter brud: Hayden Panettiere har fået polititilhold mod eks’en

Den 30-årige skuespiller gik i juni fra sin kæreste Brian Hickerson, efter at han flere gange er blevet anklaget for voldelig adfærd. Nu har hun fået godkendt et polititilhold mod ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hayden.jpg
 Foto: MEGA

”Nashville”-skuespilleren Hayden Panettiere, 30, har siden 2018 dannet par med Brian Hickerson, 30. Men i juni måned valgte de to at stoppe forholdet.

Nu har skuespilleren valgt at ansøge om at få et polititilhold med ekskæresten, hvilket netop er blevet godkendt.

Det afslører retsdokumenter, som mediet The Blast har fået fingrene i.

Stjernen har bedt om, at polititilholdet er gældende i Los Angeles, da det er her, skuespilleren i øjeblikket bor. Men hvad der er den eksakte årsag til, at hun føler sig nødsaget til at være beskyttet mod ekskæresten er endnu ikke afsløret.

Den 30-årige ”Heroes”-skuespiller valgte dog at sige farvel og tak til Brian, efter adskillige tilfælde af voldelig adfærd, så det kunne tænkes, at det netop også er dette, der har haft indflydelse på anmodningen om polititilholdet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega259636_011.jpg
 Foto: MEGA

Hayden og Brian fandt hinanden samme år, som hun gik fra sin forlovede, Wladimir efter godt ti år sammen. Foto: MEGA

Senest blev den 30-årige Hickerson anholdt på valentinsdag for angiveligt at have slået Hayden i ansigtet, da de var midt i en diskussion.

Det var dog ikke hans første anholdelse, da han også kom i håndjern i 2019, for angiveligt at have været i en fysisk kamp med Hayden. Hayden valgte dog ikke at anklage ham, hvorfor sagen efterfølgende blev droppet.

Ifølge en kilde tæt på Hayden kunne for nylig fortælle US Weekly, at de to slet ingen kontakt havde haft siden bruddet, og at ”han var flyttet tilbage til sin hjemby i South Carolina”.

Hayden har en femårig datter, Kaya, som hun har sammen med sin eks-forlovede, Wladimir Klitschko, 44. De to brød deres forlovelse i 2018, efter at have været sammen i næsten ti år. Kort tid efter fandt stjernen sammen med Hickerson.

Sponsoreret indhold